Home

Wij hebben de ideale vergaderlocatie al gevonden, nu u nog!

Zoekopties

Vergaderlocaties in Drenthe


Alle vergader en congrescentra
Hier vindt u al onze vergaderlocaties en congrescentra die geschikt zijn voor uw zakelijke activiteiten.
Hotels
Hotels die o.a. geschikt zijn om te vergaderen, een receptie te houden of een nieuw product te presenteren.
Klassieke locaties
Kastelen, landhuizen, kerken en industriële locaties voor gelegenheden waarbij uw evenement een klassieke tint verdient.
Culturele locaties
Vergaderen met een culturele insteek; hier vindt u unieke locaties zoals musea, schouwburgen en theaters.
Ruimte & Rust
Ruimte & Rust

Vrijstaande accommodatie midden in de Drentse natuur. Fantastisch uitzicht over weilanden en akkers. Overdag vergaderen in het sfeervolle chalet. Daarna genieten van een heerlijk diner of zelf pizza bakken in de houtoven, bubbelen in de jacuzzi, of gesprekken bij de vuurplaats. Ruimte en rust, dat is het credo op deze sfeervolle accommodatie.
6 - 16 Eesergroen Lees meer
Theater/ Bioscoop De Nieuwe Kolk
Theater/ Bioscoop De Nieuwe Kolk

Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk is de perfecte plek voor elk evenement, of het nu groot is of klein. Met twee theaterzalen, vijf bioscoopzalen, een theaterrestaurant en diverse foyers is alles mogelijk! Van intiem diner tot meerdaags congres en van korte vergadering tot spetterend feest.
50 - 1000 Assen Lees meer
Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen
Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen

Voor zakelijk vergaderen in Drenthe vindt u bij ons het prachtige Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen. De omgeving is zo inspirerend dat frisse, nieuwe ideeën zomaar ontstaan. Dit unieke viersterren hotel in de ongerepte natuur van Drenthe beschikt over 12 modern vergaderzalen en 78 kamers met uitzicht op de natuur.
2 - 500 Zeegse Lees meer
Hotel Het Wapen van Drenthe
Hotel Het Wapen van Drenthe

Het Wapen van Drenthe biedt uitstekende mogelijkheden voor het houden van vergaderingen, workshops, seminars, cursussen, presentaties en trainingen. De vergaderaccommodatie kan gesplitst worden in meerdere zalen en is geschikt voor gezelschappen van 2 tot 90 personen. Ook voor meerdaagse arrangementen bieden wij u goede mogelijkheden.
2 - 90 Roden Lees meer
Van der Valk Hotel Assen
Van der Valk Hotel Assen

Centraal gelegen in Noord-Nederland langs de A28 verwelkomen wij u graag in Hotel Assen. We beschikken over twintig multifunctionele zalen. Van een besloten training tot een groot congres, wij verzorgen evenementen voor twee tot zeshonderd personen. Al onze zalen zijn uitgerust met modern meubilair, goede verlichting, airconditioning en draadloos internet.
2 - 2000 Assen Lees meer
De Hertenkamp
De Hertenkamp

Door de natuurlijke omgeving en de intieme sfeer is De Hertenkamp uitstekend geschikt voor een goede, aangename en productieve bijeenkomst. Onze locatie in Assen ligt aan de rand van het Asserbos waar u heerlijk kunt wandelen. De Hertenkamp beschikt over vijf verschillende zalen met elk hun eigen sfeer.
10 - 300 Assen Lees meer
De Bonte Wever
De Bonte Wever

De Bonte Wever biedt uitgebreide zakelijke mogelijkheden. Van kleinschalige vergaderingen tot succesvolle seminars en congressen. Van een besloten bedrijfsborrel tot een compleet verzorgd personeelsfeest. Met een variëteit aan accommodaties is De Bonte Wever voor iedere (zakelijke en/of feestelijke) bijeenkomst dé locatie bij uitstek!
10 - 2000 Assen Lees meer
De Havixhorst
De Havixhorst

Châteauhotel en -restaurant De Havixhorst, gelegen in het fraaie Reestdal in Zuid-West Drenthe, is gevestigd in een Kasteeltje uit 1753. De Havixhorst beschikt over 11 zalen, waaronder 2 private dining rooms, en is de perfecte locatie voor al uw bijeenkomsten tot wel 500 personen.
10 - 500 De Schiphorst Lees meer
© 2018 Meeting Locations Home | Over ons | Linkpartners | Sitemap | Contact Volg ons op Facebook en Twitter
Webdesign: Pixelerate