Home

Wij hebben de ideale vergaderlocatie al gevonden, nu u nog!

Zoekopties

Vergaderlocaties in Groningen


Alle vergader en congrescentra
Hier vindt u al onze vergaderlocaties en congrescentra die geschikt zijn voor uw zakelijke activiteiten.
Hotels
Hotels die o.a. geschikt zijn om te vergaderen, een receptie te houden of een nieuw product te presenteren.
Klassieke locaties
Kastelen, landhuizen, kerken en industriële locaties voor gelegenheden waarbij uw evenement een klassieke tint verdient.
Culturele locaties
Vergaderen met een culturele insteek; hier vindt u unieke locaties zoals musea, schouwburgen en theaters.
De Pudding
De Pudding

We verwelkomen je graag op onze bruisende thuisbasis De Puddingfabriek, pal achter het hoofdstation van Groningen. Het is een sfeervol pand met een industriële uitstraling en een gezellig binnenplein. We beschikken over een grote zaal die in te zetten is voor uiteenlopende evenementen en over een business Lounge die kan worden ingezet voor vergaderingen of kleinere bijeenkomsten.
5 - 500 Groningen Lees meer
Hotel Van der Valk Groningen – Westerbroek
Hotel Van der Valk Groningen – Westerbroek

Onze locatie beschikt over drie sfeervolle zalen waarvan er altijd één op uw specifieke wensen aansluit. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het organiseren van zakelijke meetings en evenementen. Wij doen er alles aan om uw evenement te organiseren naar uw wens, maatwerk is ons werk. Succesvol zakendoen begint hier.
2 - 175 Westerbroek Lees meer
Van Swinderen Huys
Van Swinderen Huys

Gelegen in het academisch hart van Groningen staat het Van Swinderen Huys. Dit historische pand is uitermate geschikt voor congressen, lezingen en vergaderingen. Het authentieke en elegante karakter van dit monumentale pand zal uw evenement tot een succes maken.
5 - 100 Groningen Lees meer
Postillion Hotel Haren Groningen
Postillion Hotel Haren Groningen

Postillion Hotel Haren Groningen *** is gelegen dichtbij de snelweg A28 en Groningen is op 5 minuten afstand. De acht multifunctionele vergaderzalen bieden capaciteit aan kleine tot middelgrote vergaderingen. Het hotel is rolstoeltoegankelijk en beschikt over het Green Key Gold certificaat voor verantwoord ondernemen. . In het Business Point van de locatie kunt u uitstekend flexwerken of afspreken met collega's/relaties.
2 - 405 Haren Lees meer
De Oosterpoort & Stadsschouwburg
De Oosterpoort & Stadsschouwburg

“Uw evenement & ons theater” is een combinatie die garant staat voor een stijlvol en professioneel zakelijk evenement. Of het nu gaat om een congres, een bedrijfsfeest, een vergadering of een groot evenement, De Oosterpoort & de Stadsschouwburg biedt u niet alleen de ideale ruimte, maar ook een team professionele en enthousiaste mensen dat ervoor zorgt dat uw evenement een succes wordt!
15 - 3500 Groningen Lees meer
Martiniplaza
Martiniplaza

Martiniplaza biedt u de keuze uit dertien vergaderruimten. De fraaie vergaderzalen variëren in grootte en zijn geschikt voor 2 tot 3.000 personen. De locatie beschikt tevens over vier plenaire congreszalen. Martiniplaza is dankzij de ligging aan de Groninger ringweg uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.
2 - 3000 Groningen Lees meer
Het Kasteel
Het Kasteel

Congres- en vergadercentrum Het Kasteel is een exclusieve vergaderlocatie in het centrum van de stad Groningen. Vanaf onze locatie heeft u een schitterend uitzicht over de stad. Dit, in combinatie met de sfeervolle en modern ingerichte vergaderruimten, zal zeker bijdragen aan een inspiratievolle vergadering of training.
5 - 160 Groningen Lees meer
Hotel Parkzicht
Hotel Parkzicht

Hotel Parkzicht beschikt over totaal 7 moderne zalen die deels zijn samen te voegen. De vergaderzalen zijn voorzien van aircoditioning. In diverse zalen is nu ook daglicht beschikbaar. De grootste zaal van Hotel Parkzicht is de congres- en theaterzaal. Deze is voorzien van een modern toneel, en biedt in theater opstelling plaats aan 500 personen.
10 - 1000 Veendam Lees meer
Der Aa-kerk
Der Aa-kerk

De Der Aa-kerk is zeer geschikt voor diners, recepties, congressen, symposia en bedrijfspresentaties. De goede akoestiek in combinatie met de sfeervolle ambiance maakt het gebouw ook een uitgelezen plek voor concerten en uitvoeringen. Dankzij de indeling van dit lichte, vriendelijke gebouw met het monumentale schip en het intiemere koor, is er meer mogelijk dan je zou verwachten in een kerk.
10 - 750 Groningen Lees meer
© 2017 Meeting Locations Home | Over ons | Linkpartners | Sitemap | Contact Volg ons op Facebook en Twitter
Webdesign: Pixelerate