Toon menu
Foto 1 bij Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade
Foto 2 bij Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade
Foto 3 bij Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade
Foto 4 bij Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade
Foto 5 bij Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade
Foto 6 bij Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade

Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade
Vergaderlocatie in Den Haag - Zuid-Holland

Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade
Van Stolkweg 1
2585JL Den Haag

Telefoon
070 352 51 61
Personen
2 - 1200
Zalen
10
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade is gelegen tussen het dynamische Scheveningen, de Ambassadewijk en het centrum van de stad. Strand of stad? Met Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade hoef je niet te kiezen. Je bent binnen no-time op het strand van Scheveningen. Net zo snel is de reis naar het centrum. Het hotel is omgeven door het rustige Van Stolkpark. 

Het hotel heeft een restaurant en een gezellige bar, Brut International Flavours, waar je kunt genieten van een goed kopje koffie, een lichte lunch of diner. De Promenade Healthclub & Spa biedt een verscheidenheid aan sauna's, een verwarmd binnenzwembad, massages, gezichtsbehandelingen en een fitnessruimte.

Alle moderne kamers zijn voorzien van airconditioning, een bureau, een zithoek, een minibar en een flatscreen-tv. De badkamers zijn uitgerust met een douche en sommige hebben een bad. Er is ook gratis WI-FI beschikbaar en de gasten kunnen gebruik maken van een 24/7 ontbijt.

Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade is ook geschikt voor vergaderingen en evenementen. Het hotel kan kleine en grote groepen faciliteren in een van de 10 vergaderzalen. De Presidential Boardroom kijkt uit op de skyline van Den Haag. Verder is het uitgerust met de nieuwste laserprojectie, de Sony 4K laserprojectie, die beschikt over prachtige beelden die vier keer duidelijker zijn dan High Definition. Bovendien ligt het hotel op 550-meter afstand en 10 minuten lopen van een van de grootste internationale congrescentra van Nederland, het World Forum.

Bezoek de website