Toon menu
Foto 1 bij Kasteel Groeneveld
Foto 2 bij Kasteel Groeneveld
Foto 3 bij Kasteel Groeneveld
Foto 4 bij Kasteel Groeneveld
Foto 5 bij Kasteel Groeneveld
Foto 6 bij Kasteel Groeneveld
Foto 7 bij Kasteel Groeneveld
Foto 8 bij Kasteel Groeneveld
Foto 9 bij Kasteel Groeneveld
Foto 10 bij Kasteel Groeneveld
Foto 11 bij Kasteel Groeneveld

Kasteel Groeneveld
Congrescentrum in Baarn - Utrecht

Kasteel Groeneveld
Groeneveld 2
3744ML Baarn

Telefoon
035 548 09 94
Personen
5 - 130
Zalen
8
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Kasteel Groeneveld is één van de vele monumenten die Staatsbosbeheer in eigendom heeft. Het kasteel dateert uit begin 18e eeuw en is in 2012 gerenoveerd. Het historische karakter is behouden en de zalen zijn van alle moderne gemakken voorzien. Kasteel Groeneveld organiseert en ontwikkelt tentoonstellingen, kinderactiviteiten en evenementen waarbij bezoekers geprikkeld worden anders naar de natuur en omgeving te kijken.

Genieten in stijl, verpozen op een plek waar natuur en cultuur samengaan. U bent hier welkom voor uw bijeenkomst(en), of dat nu zakelijk of privé is. Kasteel Groeneveld Kasteel beschikt over diverse ruimtes die zowel authentiek als eigentijds zijn, maar altijd in stijl en voorzien van hedendaagse middelen.

Van borrel tot workshop, vergadering of conferentie, maar ook voor privé-ontmoetingen, zoals bijvoorbeeld uw (zilveren)bruiloft, van receptie tot intiem diner. In groot of klein gezelschap, binnen of in de buitenlucht, eenvoudig of uitgebreid. De mogelijkheden zijn legio, de omgeving is inspirerend.

Kasteel Groeneveld denkt graag met u mee over de invulling van uw evenement en/of bijeenkomst of het nu zakelijk of in de privésfeer is. Meld u aan via het contactformulier op onze website (klik op ‘Bezoek de website’) en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Informatie en reserveringen:

reserverengroeneveld@staatsbosbeheer.nl of telefoon 035 5480994 (di t/m vr van 9.30 tot 16 uur)


Bezoek de website