Toon menu
Foto 1 bij Space Expo
Foto 2 bij Space Expo
Foto 3 bij Space Expo
Foto 4 bij Space Expo
Foto 5 bij Space Expo
Foto 6 bij Space Expo
Foto 7 bij Space Expo
Foto 8 bij Space Expo

Space Expo
Congrescentrum in Noordwijk (ZH) - Zuid-Holland

Space Expo
Keplerlaan 3
2201AZ Noordwijk

Telefoon
071 200 1400
Personen
10 - 700
Zalen
3
Kaart
Tonen
Socials

Bezoek de website

CENTRAL CORE

Het Central Core is de grootste ruimte van Space Expo. Hier bevind je je letterlijk tussen de raketten en satellieten en heb je zicht op bijna de hele expositie. Deze mooie, ronde ruimte kan op verschillende manieren worden gebruikt. Je kunt hier jouw lunch, borrel of diner laten plaatsvinden. Ook kun je hier grote bijeenkomsten in een ruimtedecor houden. 

De ruimte tussen de raketten biedt een mooi, natuurlijk podium. Central Core is omringd door raketmodellen en motoren en daardoor ook zeer geschikt als decor voor livestreams, webinars en andere online evenementen.

SPACE STATION SQUARE

Het Space Station Square ligt naast een groot model van het International Space Station (ISS) en grenst aan het spectaculaire maanlandschap waar de maanlander Eagle en Neil Armstrong de hoofdrol spelen. Een ideale plek voor een netwerkborrel of presentatie. 

De trap naar het International Space Station vormt bij veel van onze events een perfect podium voor speeches of presentaties. Space Station Square is met het maanlandschap en het ISS op de achtergrond ook een perfecte ruimte voor livestreams. Wat dacht je van een talkshow in de ruimte?

Space Expo vindt u midden in de randstad, gelegen in het bruisende Noordwijk, nabij uitvalswegen richting Leiden, Den Haag en Amsterdam. Wij hopen u snel te ontmoeten! Team Space Expo Afdeling Events 071 - 2001 410 (van 9.30 tot 17.00 uur) events@space-expo.nl


Bezoek de website