Toon menu
Foto 1 bij Vergadercentrum IJsselstaete
Foto 2 bij Vergadercentrum IJsselstaete
Foto 3 bij Vergadercentrum IJsselstaete
Foto 4 bij Vergadercentrum IJsselstaete
Foto 5 bij Vergadercentrum IJsselstaete

Vergadercentrum IJsselstaete
Vergaderlocatie in IJsselstein - Utrecht

Vergadercentrum IJsselstaete
Industrieweg 31
3401MA IJsselstein

Telefoon
030 687 1460
Personen
4 - 60
Zalen
3
Kaart
Tonen
Contact
Angela Staats

Bezoek de website

Verscholen op de tweede verdieping achter systeemwanden zit Vergadercentrum IJsselstaete en zodra je de deur opendoet voel je je omarmd door de liefde die eigenaresse Angela Staats in de ruimte heeft gestoken. Eenmaal binnen waan je je in iemands “aparte” doch knusse woonkamer met open keuken.

De huiselijke details in het interieur maken het tot een strakke maar erg gezellige omgeving. De schoorsteenmantel in de hoek is geloofwaardig, ondanks de onmogelijkheid van een open haard in dit gebouw. De lampenkap van vorken en lepels verraadt een liefde voor koken en/of voedsel, als de chromen inbouwkeuken langs de volledige wand je nog niet was opgevallen.

De combinatie van vergaderen en koken heeft ook tot gevolg dat de catering in de vorm van lunches, diners of warme hapjes bijzonder is. Vers, met veel liefde bereid in eigen keuken en tongstrelend.  Het kan zijn dat daardoor een lunch het karakter krijgt van een bijzonder effectieve voortzetting van een mogelijk wat saaie vergadering.

Vergadercentrum IJsselstate heeft de beschikking over drie goed voorziene vergaderruimten die elk beschikken over een eigen koffievoorziening, beamer, daglicht en airco. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. De locatie ligg midden in het land en vlakbij de A2 met gratis parkeergelegenheid.

Bezoek de website