Toon menu
Foto 1 bij Koetshuis Slangenburg
Foto 2 bij Koetshuis Slangenburg
Foto 3 bij Koetshuis Slangenburg
Foto 4 bij Koetshuis Slangenburg
Foto 5 bij Koetshuis Slangenburg
Foto 6 bij Koetshuis Slangenburg

Koetshuis Slangenburg
Vergaderlocatie in Doetinchem - Gelderland

Koetshuis Slangenburg
Kasteellaan 2
7004JK Doetinchem

Telefoon
0315231305
Personen
10 - 50
Zalen
1
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Gelegen in de Gelderse Achterhoek ligt de "Heerlijckheid Slangenburg". Het kasteel en landgoed dateren uit de late middeleeuwen. In het kasteel is het 17de-eeuwse karakter bewaard gebleven zonder concessies te doen aan hedendaags comfort. Het karakteristieke en stijlvolle complex is haast niet mogelijk zonder weg te dromen naar vervlogen tijden.

De locatie van Koetshuis Slangenburg spreekt tot de verbeelding. Tegen deze achtergrond is uw vergadering, bedrijfsfeest, receptie, expositie, productpresentatie of ander evenement een unieke belevenis. U geniet van de Achterhoekse gastvrijheid in een prachtige en inspirerende ambiance die uitermate geschikt is voor zakelijke bijeenkomsten.

Graag nodigen wij u uit om u te laten overtuigen van deze unieke locatie. Als u ons laat weten wanneer u in de gelegenheid bent het Koetshuis te bezoeken, zullen wij zorgen voor de Achterhoekse gastvrijheid. Voor de natuurliefhebber kan in samenwerking met Staatsbosbeheer een wandeling onder begeleiding worden georganiseerd. We zijn goed bereikbaar vanaf de snelweg A18.

Bezoek de website