Toon menu
Foto 1 bij Slot Zuylen
Foto 2 bij Slot Zuylen
Foto 3 bij Slot Zuylen
Foto 4 bij Slot Zuylen
Foto 5 bij Slot Zuylen

Slot Zuylen
Vergaderlocatie in Oud-Zuilen - Utrecht

Slot Zuylen
Tournooiveld 1
3611AS Oud-Zuilen (Maarssen)

Telefoon
0302440255
Personen
5 - 120
Zalen
4
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Vergaderlocatie Utrecht

Slot Zuylen is een van de oudste kastelen aan de Vecht, net buiten de stad Utrecht. Het Slot heeft een rijke familiegeschiedenis met invloedrijke bewoners, waarin sterke vrouwen zoals Belle van Zuylen een prominente rol spelen. Sinds 1952 is het terrein opengesteld voor publiek. Met rondleidingen door het huis en de tuinen, horeca in het koetshuis en mogelijkheden voor zakelijke en particuliere bijeenkomsten is Slot Zuylen een geliefde plek geworden, met een gevarieerd aanbod voor velen.

Het kasteel is geheel of gedeeltelijk te huur voor een dagdeel of de gehele dag. In vier verschillende sfeervolle ruimtes kunnen bijeenkomsten van diverse aard plaatsvinden.

Op de eerste etage vindt u de Gobelinzaal en de Blauwe Kamer. De Gobelinzaal is van oudsher de belangrijkste ontvangstzaal in Slot Zuylen. Een sfeervolle ruimte met een wandtapijt van 75 m2 dat rond 1670 is vervaardigd. Maximaal aantal personen: 50. De Blauwe Kamer, zo genoemd vanwege de blauwe stoffering in vroeger tijden, is een zeer representatieve ruimte geschikt voor ontvangsten, lunches en diners. Maximaal aantal personen: 20. Het is mogelijk de Gobelinzaal en de Blauwe Kamer met elkaar te verbinden door het Boudoir en de Galerij erbij te betrekken. Het is mogelijk hier uw receptie te houden voor een gezelschap tot 120 personen.

Op de tweede etage vindt u de Vergaderkamer en de Vechtkamer. Beide zalen bieden een mooi uitzicht op de Vecht. Deze ruimtes zijn zeer geschikt voor trainingen, vergaderingen en presentaties. Elke door u gewenste zaalopstelling is mogelijk. Maximaal aantal personen: 80 en 30 (in theateropstelling).

Verrijking van uw programma

U en uw gasten kunnen even uit het programma stappen met een rondleiding door het kasteel en/of de tuin gegeven door één van onze goed opgeleide gidsen. Maar u kunt ook even een wandeling maken door de tuin.


Bezoek de website