Toon menu
Foto 1 bij De Tussentijd
Foto 2 bij De Tussentijd
Foto 3 bij De Tussentijd
Foto 4 bij De Tussentijd
Foto 5 bij De Tussentijd
Foto 6 bij De Tussentijd

De Tussentijd
Vergaderlocatie in Maarn - Utrecht

De Tussentijd
Amersfoortseweg 9
3951LA Maarn

Telefoon
034 341 1963
Personen
4 - 60
Zalen
5
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Als organisatie, team of individu zoek je een plek waar je tot de kern kan komen. De locatie van de Tussentijd biedt die ruimte.

De Tussentijd begeleidt mensen & organisaties in verandering. Wij vinden dat daar een locatie bij hoort die deze leerprocessen volledig faciliteert. Met aandacht voor ambiance en een gevoel van vrijheid, ruimte en reflectie ontvangen wij besturen, directies, teams, groepen, trainers en coaches. Zodanig, dat zij in alle rust kunnen vergaderen, trainen of begeleiden.

Onze flexibiliteit en professionaliteit is merkbaar vanaf het eerste moment van contact. De ervaring van de oprichter van de Tussentijd met het coachen en begeleiden van teams & organisaties, biedt kansen om gezamenlijk te komen tot een juiste, pakkende en inspirerende bijeenkomst. Waar gewenst, denken wij mee over de opbouw van het programma, de invulling van de zaal, en de mogelijkheden voor catering. Ons gastheerschap gaat daarmee verder dan ontvangen alleen.

De Tussentijd is gelegen in het midden van het land, gelegen op één van de mooiste plekjes van Nederland en toch vlakbij de snelweg A12. Geheel van deze tijd en toch klassiek in uitstraling ontvangen wij u op een dusdanige manier dat u zich snel thuis voelt. In totaal zijn 5 sfeervolle ruimten ingericht om verdieping en zakelijkheid samen te brengen. U bent meer dan welkom bij de Tussentijd stil te staan bij zaken die ertoe doen!

Bezoek de website