Toon menu
Foto 1 bij La Bonbonnière
Foto 2 bij La Bonbonnière
Foto 3 bij La Bonbonnière
Foto 4 bij La Bonbonnière

La Bonbonnière
Congrescentrum in Maastricht - Limburg

La Bonbonnière
Achterde Comedie 1
6211GZ Maastricht

Telefoon
043 350 0935
Personen
10 - 1000
Zalen
3
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Ontdek een unieke en karakteristieke locatie in het hart van Maastricht. La Bonbonnière is een stijlvolle, multifunctionele feest- en congreslocatie. Geniet van de authentieke zalen van deze voormalige stadsschouwburg. Ruim 200 jaar is dit bijzondere theatergebouw de culturele ontmoetingsplaats geweest voor alle Maastrichtenaren. Het is een geschikte locatie voor compleet verzorgde zakelijke bijeenkomsten, feesten en evenementen tot 1000 genodigden.

Theaterzaal La Bonbonnière is een zaal met een prachtige plafondbeschildering, authentieke ornamenten en een unieke kroonluchter. De Theaterzaal is geschikt tot 450 genodigden voor recepties en feesten, 325 genodigden voor bijeenkomsten in theateropstelling en 140 genodigden voor diners. Zeer representatief voor bijzondere gelegenheden is de Witte Zaal. De Witte Zaal is uitermate geschikt voor recepties tot 100 genodigden en 60 genodigden voor bijeenkomsten in theateropstelling of diners.

De Spiegelzaal is uitermate geschikt voor recepties of feestavonden tot 350 genodigden en 150 genodigden voor bijeenkomsten in theateropstelling of diners. Ook voor kleinere gezelschappen is deze zaal geschikt. In het Grand-Theatercafé van La Bonbonnière waant u zich in Parijs tijdens de jaren ‘30. Het Theatercafé heeft een hoog plafond met omlijstingen van prachtig donker houtsnijwerk. Hier kunt u genieten van een heerlijk drankje en een goede lunch of diner.


Bezoek de website