Toon menu
Foto 1 bij Hotel Het Wapen van Drenthe
Foto 2 bij Hotel Het Wapen van Drenthe
Foto 3 bij Hotel Het Wapen van Drenthe

Hotel Het Wapen van Drenthe
Vergaderlocatie in Roden - Drenthe

Hotel Het Wapen van Drenthe
Heerestraat 1
9301AC Roden

Telefoon
050 501 9192
Personen
2 - 90
Zalen
4
Kaart
Tonen
Contact
Dineke de Vries

Bezoek de website

Het Wapen van Drenthe biedt uitstekende mogelijkheden voor het houden van vergaderingen, workshops, seminars, cursussen, presentaties en trainingen. De vergaderaccommodatie kan gesplitst worden in meerdere zalen en is geschikt voor gezelschappen van 2 tot 90 personen. Ook voor meerdaagse vergaderarrangementen bieden wij u goede mogelijkheden.

De omgeving is zeer gevarieerd en perfect om uw bijeenkomst op gezonde wijze te onderbreken. Wij kunnen voor uw zakelijke bijeenkomst of vergadering een arrangement op maat samenstellen voor een aantrekkelijke prijs. Afhankelijk van uw wensen en het verwachte aantal personen kunnen we voor u alle zalen of een deel hiervan reserveren. Gezien de vele mogelijkheden is het niet mogelijk hier een prijsindicatie te noemen.

Maakt u gerust en geheel vrijblijvend een afspraak met ons. Wij laten u dan eerst de accommodaties zien zodat u die zelf op geschiktheid kunt beoordelen. Vervolgens kunt u dan onder het genot van een kop koffie uw wensen met ons doornemen.

Bezoek de website