Toon menu
Foto 1 bij Kasteel de Hoogenweerth
Foto 2 bij Kasteel de Hoogenweerth
Foto 3 bij Kasteel de Hoogenweerth
Foto 4 bij Kasteel de Hoogenweerth
Foto 5 bij Kasteel de Hoogenweerth
Foto 6 bij Kasteel de Hoogenweerth

Kasteel de Hoogenweerth
Vergaderlocatie in Maastricht - Limburg

Kasteel de Hoogenweerth
Hoge Weerd 2
6229AM Maastricht

Telefoon
043 311 69 34
Personen
2 - 2000
Zalen
2
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Exclusief vergaderen op een unieke locatie

Kasteel De Hoogenweerth: een prachtig kasteel waar met liefde voor gastvrijheid het horeca-vak bedreven wordt. Gelegen op een schiereiland langs de Maas en omringd door bijna 4 hectare parktuin en water. Achter het kasteeldomein liggen de Maasplassen en een natuurgebied.

Bij Kasteel de Hoogenweerth betekent vergaderen exclusiviteit voor uw gezelschap. Wij garanderen daarnaast absolute privacy. Naast het volledige kasteel (verdeeld over twee zalen) kunt u ook kiezen om te vergaderen in de Royal Suite (250m²). Ook vergaderen in de buitenlucht, op één van de schaduwrijke plekken die ons landgoed rijk is, behoort tot onze unieke mogelijkheden. Deze kunt u perfect gebruiken als ‘break-out’ room.

Dineren na afsluiting van uw vergadering, dineren tijdens uw vergadering, dineren omdat u zakelijk iets te vieren heeft, bij Kasteel de Hoogenweerth verzorgen wij uw zakelijk diner op maat. Van een luxe meer gangenmenu of walking dinner tot een unieke grillbeleving op onze Ofyr in de buitenlucht. Wij zorgen voor de juiste setting naar gelang uw doeleinden. Al onze foodbelevingen worden verzorgd door Van Melick The Catering Company.

Wij maken graag een passende maatwerkofferte op basis van uw persoonlijke wensen.

Bezoek de website