Home

Wij hebben de ideale vergaderlocatie al gevonden, nu u nog!

Zoekopties

De Schildkamp


Previous Tab Next Tab
Overzicht

De Schildkamp
Leerdamseweg 44
4147 BM   Asperen
 0345 638 088
Personen 2 - 250
Zalen 10
Kaart Tonen
Publiceer
   Terug Reserveren
Vergaderen in Asperen?

De Schildkamp heeft meer dan 10 professioneel ingerichte zalen. Voor elk gezelschap en voor elk doel is er wel een passende zaal. Sommige zalen kunnen we met elkaar verbinden of juist splitsen. Zo heeft u nooit een te grote of te kleine ruimte. Afhankelijk van het soort bijeenkomst en natuurlijk rekening houdend met uw wensen, richten wij de zaal zo in dat de juiste sfeer ontstaat. Vrijwel alle zalen hebben direct daglicht. Een deel van de zalen heeft bovendien ook toegang tot een aangrezend terras.

Onder de Sterren (75-250 personen)
Deze zaal dankt zijn naam aan het unieke plafond: u waant zich echt onder een sterrenhemel. Een bijzondere ervaring! De zaal is onlangs compleet gerestyled en is zowel geschikt als unieke feestzaal, als professionele congreszaal en zelfs als zaal voor uw beurs in combinatie met de aangrenzende zalen Asperen en Leerdam.

Leerdam (40-110 personen)
Deze nieuwe zaal is multifunctioneel en, net als de andere zalen, vernoemd naar een plaats in de mooie Betuwe. Om de verbinding met glasstad Leerdam te maken, hangen in de zaal schilderijen van de glasblazerij. De zaal is geschikt voor diverse doeleinden zoals presentaties, recepties en beurzen.

Asperen (10-40 personen)
Zaal Asperen is vernoemd naar het pittoreske plaatsje waar De Schildkamp gevestigd is en ademt diezelfde rust uit. De zaal is met name geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Door de aanwezigheid van de fatboys kunnen wij op verzoek ook eens een heel andere setting creëren dan u gewoonlijk gewend bent: 'kies je houding, kies je kleur'. Vanuit de zaal kunt u rechtstreeks naar buiten om te genieten van de rust van de Betuwe.

Gellicum (10-50 personen)
Dit is één van onze meest gewilde zalen voor groepen tot 50 personen. De zaal ademt een prettige sfeer uit en is geschikt voor vergaderingen en trainingen maar ook voor besloten lunchbijeenkomsten of diners. De zaal is voorzien van airconditioning.

Acquoy (6-12 personen)
Deze zaal is geschikt voor kleinere groepen tot 12 personen. Door de vaste boardroom opstelling is de zaal uitermate geschikt voor bestuurs- of directievergaderingen. Ook op warme dagen is het goed toeven in de zaal doordat de zaal is voorzien van airconditioning.

Rhenoy (6-40 personen)
Zaal Rhenoy is een moderne, lichte zaal met openslaande deuren naar een eigen patio. De zaal is geschikt voor zowel vergaderingen, als verjaardagen, buffetten of recepties. In deze zaal is airconditioning aanwezig.

Vuren (10-80 personen)
Zaal Vuren is sfeervol ingericht met blauwe plafondlampen en een wandposter van Fort Vuren. Op deze manier hebben wij de sfeer van de Betuwe naar binnen gehaald. Naast zakelijke bijeenkomsten, is deze zaal bij uitstek geschikt voor een feestavond, diner, buffet, high tea of verjaardagsfeest.  Dat de zaal verbonden kan worden met de aangrenzende serre, maakt de mogelijkheden nog diverser.

Serre (20-50 personen)
Onze serre met aangrenzend terras is een zeer prettige ruimte om met uw gezelschap te verblijven. Bij zakelijke bijeenkomsten wordt deze ruimte gebruikt als ontvangst- en pauzeruimte. Daarnaast is de ruimte exclusief af te huren voor een gezellig familiefeestje, een barbecue of een buffet.

Kedichem (2-10 personen)
Zaal Kedichem is een subzaal voor maximaal 10 personen. Een prima zaal als u tijdens uw meeting een breakout room nodig heeft.

Elst (2-6 personen)
Zaal Elst is onze kleinste zaal. De zaal is prima geschikt als spreekkamer voor bijvoorbeeld één op één gesprekken, sollicitatiegesprekken of om voor een klein gezelschap een presentatie te geven. Daarnaast is de zaal prima geschikt als subzaal.

Spijk (20-80 personen)
In zaal Spijk kunt u met een gezelschap van 20 tot 80 personen gebruik maken van ons grillarrangement. Gezellig voor een familiefeest, afdelingsuitje of in plaats van een 3-gangen diner tijdens uw meerdaagse bijeenkomst.

Terug - meer vergaderlocaties in Gelderland, in een hotel, in de natuur, met mogelijkheid voor diner
Alle vergader en congrescentra
Hier vindt u al onze vergaderlocaties en congrescentra die geschikt zijn voor uw zakelijke activiteiten.
Hotels
Hotels die o.a. geschikt zijn om te vergaderen, een receptie te houden of een nieuw product te presenteren.
Klassieke locaties
Kastelen, landhuizen, kerken en industriële locaties voor gelegenheden waarbij uw evenement een klassieke tint verdient.
Culturele locaties
Vergaderen met een culturele insteek; hier vindt u unieke locaties zoals musea, schouwburgen en theaters.


 Vergaderlocatie Noord-Holland
 Vergaderlocatie Zuid-Holland
 Vergaderlocatie Utrecht
 Vergaderlocatie Friesland
 Vergaderlocatie Groningen
 Vergaderlocatie Drenthe
 Vergaderlocatie Overijssel
 Vergaderlocatie Flevoland
 Vergaderlocatie Gelderland
 Vergaderlocatie Noord-Brabant
 Vergaderlocatie Limburg
 Vergaderlocatie Zeeland
 Vergaderen Amsterdam
 Vergaderen Rotterdam
 Vergaderen Den Haag
 Vergaderen Utrecht
 Vergaderen Eindhoven
 Vergaderen Groningen
 Vergaderen Breda
 Vergaderen Apeldoorn
 Vergaderen Haarlem
 Vergaderen Amersfoort
 Vergaderen Den Bosch
 Vergaderen Maastricht
 Vergaderlocatie Tilburg
 Vergaderlocatie Almere
 Vergaderlocatie Nijmegen
 Vergaderlocatie Zeist
 Vergaderlocatie Arnhem
 Vergaderlocatie Zaandam
 Vergaderlocatie Zwolle
 Vergaderlocatie Leiden
 Vergaderlocatie Ede
 Vergaderlocatie Leeuwarden
 Vergaderlocatie Assen
 Vergaderlocatie Middelburg
Vergaderen aan water
Vergaderen in de natuur
Kleinschalig vergaderen
Vergaderen in een hotel
Vergaderen met diner
Vergaderen in de stad
Vergaderlocaties op Facebook
Meeting Locations op Twitter
Vergaderen met overnachting
Klassiek vergaderen
Cultureel vergaderen
Vergaderen in Nederland
© 2018 Meeting Locations Home | Over ons | Linkpartners | Sitemap | Contact Volg ons op Facebook en Twitter
Webdesign: Pixelerate