Home

Wij hebben de ideale vergaderlocatie al gevonden, nu u nog!

Zoekopties

Dutch Biz


Previous Tab Next Tab
Overzicht

Dutch Biz
De Genestetlaan 7- 9
3818 GW   Amersfoort
 033 4779 779
Personen 5 - 100
Zalen 8
Kaart Tonen
Publiceer
   Terug Reserveren
Uw zakelijke bijeenkomst op een sfeervolle locatie? Centraal en landelijk gelegen en niet ver van belangrijke uitvalswegen?

Op ons landgoed in Amersfoort, omgeven door een uitgestrekt grasveld en bos vindt u rust, ruimte en inspiratie. Vergadering, training, coaching of workshop: onze multifunctionele vergaderruimten zijn geschikt voor alle soorten bijeenkomsten of evenementen, voor groepen van 5 tot 100 personen en in elke gewenste (vergader)opstelling.

Tussendoor kunt u even ontspannen en wandelen in onze grote bostuin (4000m2) of even lekker genieten van een cappuccino in onze bar. Wij beschikken over alle faciliteiten voor een prettige en goed verzorgde meeting:

• flipovers, projectieschermen en beamers

• ruim aanbod van workshops en activiteiten

• voldoende parkeergelegenheid

• overal gratis wifi

• alle ruimten zijn toegankelijk voor mindervalide gasten

Wilt u ontbijt, lunch, diner of gewoon een (gezonde) bite? Onze catering is uitgebreid en creatief. Wij houden altijd rekening met uw wensen. Uw bijeenkomst op een bijzondere manier afsluiten met een ballonvaart ofsloeptocht? Wij verzorgen het graag voor u!


Borrels & Diners


Uw vergadering of bijeenkomst informeel afsluiten met een borrel of diner? Of heeft uw afdeling of organisatie iets te vieren? Voor elke gelegenheid verwelkomen wij u graag in onze sfeervolle Dutch Bar in Amersfoort!

Met een lekker glaasje en heerlijke hapjes kunt u nog even napraten over de geslaagde bijeenkomst. U kunt ook kiezen voor een culinair diner of een uitgebreid (internationaal) buffet.

Op zonnige dagen staan de terrasdeuren open en loopt u van de uitgestrekte tuin zo het bos in. Wilt u daarna genieten van een kopje koffie op ons terras? Misschien stijgt er wel een luchtballon op!

Onze catering varieert van ‘Boer’gondische eenvoud tot uitgebreide culinaire hoogstandjes. En wij houden graag rekening met eventuele dieetwensen. Wilt u uw borrel of diner extra bijzonder maken? Maak dan een ballonvaart en ga mee op avontuur! Of vaart u liever door de Amsterdamse grachten? Uw borrel in één van de DUTCH sloepen wordt zo wel heel gezellig!


Boot Varen Ervaar het ultieme zomergevoel op het water!

Een warme zon of een frisse wind: met een drankje en een hapje is het volop genieten met vrienden of collega’s in één van onze riantesloepen.

Varen door een bruisende stad en dit verkennen vanaf het water? Of het ruime sop kiezen op de Loosdrechtse Plassen en met een goed gevulde picknickmand in een beschut kreekje voor anker gaan? Vertel het ons en wij maken van uw bedrijfsuitje, vriendenuitje, vrijgezellenfeest of andere speciale gelegenheid, een heerlijk ontspannen en onvergetelijke ervaring!

U kunt een sloep (met kapitein) huren voor max. 30 personen en een sloep voor max. 70 personen. U kunt reserveren zowel met als zonder catering aan boord. Bekijk onze sloepen en proef alvast de sfeer!


Ballonvaren Gaat u mee op avontuur?


Een ballonvaart is een onvergetelijke ervaring. Spannend, kriebels in uw buik, maar ook een adembenemend uitzicht, rust, ruimte, letterlijk even los van alles. En natuurlijk een geweldig verhaal voor bij de borrel! Stapt u ook aan boord? Onze pilotenheten u van harte welkom!

Wij verzorgen ballonvaarten van 1 tot 100 personen vanaf onze eigen opstijglocaties inAmersfoort en op locaties naar keuze in het midden van het land.

Wilt u eerst gezellig eten of liever achteraf? Dat kan in de sfeervolle Dutch Bar of het Dutch Café. Ze zijn direct gelegen aan onze opstijglocaties. Ook kunt u daar met een drankje en heerlijke hapjes gezellig napraten over uw onvergetelijke ervaring.

Zelf deze unieke ervaring beleven of cadeau doen aan uw geliefde, een vriend of collega?Reserveer dan nu! Een ballonvaart combineren met een brainstorm, teambuilding, jubileum of familiefeestje? Wij verzorgen het graag voor u.


Vloot

Dutch Ballooning exploiteert de ballonnen ten behoeve van haar klanten en biedt een ‘total care-pakket’: het varen, onderhoud en de stalling worden volledig verzorgd. Voor meer informatie bel 033 477 9779 of stuur ons een mailtje: info@dutchbiz.nl

Terug - meer vergaderlocaties in Utrecht, in de stad, met klassieke uitstraling, met een cultureel karakter
Alle vergader en congrescentra
Hier vindt u al onze vergaderlocaties en congrescentra die geschikt zijn voor uw zakelijke activiteiten.
Hotels
Hotels die o.a. geschikt zijn om te vergaderen, een receptie te houden of een nieuw product te presenteren.
Klassieke locaties
Kastelen, landhuizen, kerken en industriële locaties voor gelegenheden waarbij uw evenement een klassieke tint verdient.
Culturele locaties
Vergaderen met een culturele insteek; hier vindt u unieke locaties zoals musea, schouwburgen en theaters.


 Vergaderlocatie Noord-Holland
 Vergaderlocatie Zuid-Holland
 Vergaderlocatie Utrecht
 Vergaderlocatie Friesland
 Vergaderlocatie Groningen
 Vergaderlocatie Drenthe
 Vergaderlocatie Overijssel
 Vergaderlocatie Flevoland
 Vergaderlocatie Gelderland
 Vergaderlocatie Noord-Brabant
 Vergaderlocatie Limburg
 Vergaderlocatie Zeeland
 Vergaderen Amsterdam
 Vergaderen Rotterdam
 Vergaderen Den Haag
 Vergaderen Utrecht
 Vergaderen Eindhoven
 Vergaderen Groningen
 Vergaderen Breda
 Vergaderen Apeldoorn
 Vergaderen Haarlem
 Vergaderen Amersfoort
 Vergaderen Den Bosch
 Vergaderen Maastricht
 Vergaderlocatie Tilburg
 Vergaderlocatie Almere
 Vergaderlocatie Nijmegen
 Vergaderlocatie Zeist
 Vergaderlocatie Arnhem
 Vergaderlocatie Zaandam
 Vergaderlocatie Zwolle
 Vergaderlocatie Leiden
 Vergaderlocatie Ede
 Vergaderlocatie Leeuwarden
 Vergaderlocatie Assen
 Vergaderlocatie Middelburg
Vergaderen aan water
Vergaderen in de natuur
Kleinschalig vergaderen
Vergaderen in een hotel
Vergaderen met diner
Vergaderen in de stad
Vergaderlocaties op Facebook
Meeting Locations op Twitter
Vergaderen met overnachting
Klassiek vergaderen
Cultureel vergaderen
Vergaderen in Nederland
© 2018 Meeting Locations Home | Over ons | Linkpartners | Sitemap | Contact Volg ons op Facebook en Twitter
Webdesign: Pixelerate