Home

Wij hebben de ideale vergaderlocatie al gevonden, nu u nog!

Zoekopties

Vergaderlocaties in Amstelveen


Alle vergader en congrescentra
Hier vindt u al onze vergaderlocaties en congrescentra die geschikt zijn voor uw zakelijke activiteiten.
Hotels
Hotels die o.a. geschikt zijn om te vergaderen, een receptie te houden of een nieuw product te presenteren.
Klassieke locaties
Kastelen, landhuizen, kerken en industriële locaties voor gelegenheden waarbij uw evenement een klassieke tint verdient.
Culturele locaties
Vergaderen met een culturele insteek; hier vindt u unieke locaties zoals musea, schouwburgen en theaters.
Cobra Museum voor Moderne Kunst
Cobra Museum voor Moderne Kunst

Het Cobra Museum in Amstelveen, eigentijds en helder, is geschikt voor al uw evenementen. U kunt uw wensen heel eenvoudig houden (enkel de zaalhuur) of ruim invullen met bijzondere culinaire wensen en culturele activiteiten. En u bent welkom voor een diner of vergadering voor 10 personen, een congres voor 700 klanten of een persoonlijke rondleiding door de expositie.
20 - 500 Amstelveen Lees meer
Loetje aan de Amstel
Loetje aan de Amstel

Vergaderen in Ouderkerk aan de Amstel met uitzicht op de Amstel? Of borrelen, lunchen, dineren? Zakelijk of privé? Het is allemaal mogelijk in één van de zalen van Loetje aan de Amstel. Hier is het goed vergaderen, brainstormen, borrelen of dineren met een (grote) groep.
2 - 90 Amstelveen Lees meer
Schouwburg Amstelveen
Schouwburg Amstelveen

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw evenement, Schouwburg Amstelveen biedt voor zakelijke evenementen als congressen, conferenties, vergaderingen, productpresentaties, bedrijfsdiners of bedrijfsfeesten het ideale decor. Door de centrale ligging is Schouwburg Amstelveen zeer goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto.
20 - 1000 Amstelveen Lees meer
Cobra Museum voor Moderne Kunst
Cobra Museum voor Moderne Kunst

Het Cobra Museum in Amstelveen, eigentijds en helder, is geschikt voor al uw evenementen. U en uw collega’s tussen de kunstwerken van CoBrA. Dat kan! U kunt uw wensen heel eenvoudig houden (enkel de zaalhuur) of ruim invullen met bijzondere culinaire wensen en culturele activiteiten. En u bent welkom voor een diner of vergadering voor 10 personen, een congres voor 700 klanten of een persoonlijke rondleiding door de expositie.
20 - 500 Amstelveen Lees meer
© 2018 Meeting Locations Home | Over ons | Linkpartners | Sitemap | Contact Volg ons op Facebook en Twitter
Webdesign: Pixelerate