Home

Wij hebben de ideale vergaderlocatie al gevonden, nu u nog!

Zoekopties

Vergaderlocaties in Apeldoorn


Alle vergader en congrescentra
Hier vindt u al onze vergaderlocaties en congrescentra die geschikt zijn voor uw zakelijke activiteiten.
Hotels
Hotels die o.a. geschikt zijn om te vergaderen, een receptie te houden of een nieuw product te presenteren.
Klassieke locaties
Kastelen, landhuizen, kerken en industriële locaties voor gelegenheden waarbij uw evenement een klassieke tint verdient.
Culturele locaties
Vergaderen met een culturele insteek; hier vindt u unieke locaties zoals musea, schouwburgen en theaters.
Stayokay Apeldoorn
Stayokay Apeldoorn

Op zoek naar iets anders dan een vergaderzaal in een saai congrescentrum? Kom dan naar Stayokay Apeldoorn! Door de ontspannen, persoonlijke sfeer en de bosrijke omgeving voel je je snel thuis en kun je fantastisch vergaderen, de beste plannen maken en werken aan teambuilding. Maak gebruik van een van de flexibele vergaderzalen, diverse terrassen en de outdoor- en teambuildingactiviteiten.
2 - 150 Apeldoorn Lees meer
Omnisport Apeldoorn
Omnisport Apeldoorn

De zoemende bandjes van de baanwielrenners. Het enthousiaste gejuich van het publiek voor weer een topprestatie. Het gebeurt allemaal in deze multifunctionele sportaccommodatie die door zijn A-status Europese en wereldkampioenschappen mag organiseren. Elke vezel van Omnisport ademt topsport. Passie, enthousiasme, grenzen verleggen - het zijn precies die unieke eigenschappen die elk evenement in Omnisport naar het hoogste niveau tillen.
10 - 11000 Apeldoorn Lees meer
Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn
Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn

In één van de mooiste wijken van Apeldoorn ligt Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn. Het gebouw waarin het hotel is gehuisvest, stamt uit de 19e eeuw en is gerenoveerd zonder haar charme te verliezen. Het hotel beschikt over 6 moderne vergaderzalen met volop daglicht en uitzicht op het bos.
2 - 225 Apeldoorn Lees meer
CODA Museum
CODA Museum

CODA Museum; Vergaderen in een inspirerende omgeving in het bruisend hart van Apeldoorn! CODA is een unieke en inspirerende locatie voor uw vergadering, symposium, congres, workshop, evenement, receptie of bedrijfsfeest. CODA is het eerste Nederlandse ‘cultuurhuis’ waar museum, archief en bibliotheek onder een dak gevestigd zijn.
5 - 150 Apeldoorn Lees meer
Paleis Het Loo
Paleis Het Loo

Paleis Het Loo is nu een locatie bij uitstek voor diners en ontvangsten zoals concerten, jaarvergaderingen, symposia, presentaties en evenementen die passen in de historische atmosfeer van het paleis. Paleis Het Loo is goed bereikbaar en beschikt over ruime parkeercapaciteit. In de bosrijke omgeving zijn diverse uitstekende overnachtingsmogelijkheden.
10 - 500 Apeldoorn Lees meer
Theater & Congres Orpheus
Theater & Congres Orpheus

Orpheus adviseert, ontzorgt en faciliteert! Bij een congres of evenement in Orpheus staat één ding voorop: dat u als klant succesvol bent in het bereiken van uw doelstellingen bij de bezoekers van het event. Wij adviseren, ontzorgen en faciliteren. Niet alleen met een professionele organisatie, maar ook met een inspirerende en multifunctionele locatie.
10 - 4000 Apeldoorn Lees meer
© 2017 Meeting Locations Home | Over ons | Linkpartners | Sitemap | Contact Volg ons op Facebook en Twitter
Webdesign: Pixelerate