Home

Wij hebben de ideale vergaderlocatie al gevonden, nu u nog!

Zoekopties

Vergaderlocaties in Breda


Alle vergader en congrescentra
Hier vindt u al onze vergaderlocaties en congrescentra die geschikt zijn voor uw zakelijke activiteiten.
Hotels
Hotels die o.a. geschikt zijn om te vergaderen, een receptie te houden of een nieuw product te presenteren.
Klassieke locaties
Kastelen, landhuizen, kerken en industriële locaties voor gelegenheden waarbij uw evenement een klassieke tint verdient.
Culturele locaties
Vergaderen met een culturele insteek; hier vindt u unieke locaties zoals musea, schouwburgen en theaters.
Breepark
Breepark

Breepark is een nieuwe locatie gelegen aan de A27 in Breda en biedt ruimtes voor uw klein- en grootschalige vergaderingen, congressen, beurzen, bedrijfsfeesten en evenementen. Daarnaast beschikt Breepark over diverse horecagelegenheden, een outdoorterrein, een natuurgebied, sportzaak en leisure-centrum met bowling lasergame en escaperoom. De mogelijkheden om te combineren zijn eindeloos.
2 - 13000 Breda Lees meer
De Ruimte Breda
De Ruimte Breda

Dit voormalige schoolgebouw DeRuimte in Breda is omgetoverd tot een prachtige vergaderlocatie. Trek gekregen na al het overleggen? DeRuimte heeft een groot aanbod overheerlijke lunches en hapjes en drankjesarrangementen. Deze fantastische locatie heeft in totaal vier ruimtes beschikbaar voor jouw vergadering, brainstormsessie of inspirerende bijeenkomst.
5 - 80 Breda Lees meer
Landgoed Ulvenhart
Landgoed Ulvenhart

Landgoed Ulvenhart is dé vergaderlocatie dichtbij Breda waar coaches, teams en werknemers op geïnspireerde wijze tot de kern kunnen komen. Uit onze ervaringen blijkt dat hier de meest creatieve ideeën worden bedacht. Hiernaast is het ook zeker mogelijk om zakelijke gasten hartelijk te ontvangen in deze prachtige bosrijke omgeving.
5 - 150 Breda Lees meer
Offices For You Breda
Offices For You Breda

Offices For You Breda is gevestigd in dit oude hoofdkantoor van Oranjeboom 'De Drie Hoefijzers'. De locatie ligt op nog geen 300 meter van het Centraal Station en de binnenstad van Breda. Ook met de auto is deze locatie uitermate goed bereikbaar waarmee dit een ideale locatie is voor zowel flexwerken als vergaderen in het centrum van Breda.
4 - 30 Breda Lees meer
Golden Tulip Keyser Breda
Golden Tulip Keyser Breda

Alle 10 de vergaderzalen bevinden zich op de begane grond en beschikken over daglicht. Daarnaast is er in iedere zaal gratis draadloos internet ongelimiteerd beschikbaar. Alle vergaderzalen zijn uitgerust met ‘state-of-the-art’ apparatuur zoals projector, beamer, scherm en flip over, maar bieden o.a. ook airconditioning en een goed gevulde koelkas.
2 - 400 Breda Lees meer
Allekante
Allekante

Een dagje uit met uw personeel. Een conflict op de werkvloer. Een training om de prestaties van uw bedrijf een impuls te geven. Het kan allemaal bij Allekante. Ons bedrijf beschikt over een team van professionals die een hele dag voor uw bedrijf kunnen organiseren. De natuur en een creatieve of culinaire workshop geeft extra invulling aan uw bedrijfsdoelstellingen.
5 - 36 Breda Lees meer
Offices for You Breda
Offices for You Breda

Dit voormalige hoofdkantoor van een grote bierbrouwerij is inmiddels uitgeroepen tot rijksmonument, en dat is niet zo verwonderlijk: het gebouw combineert modern met klassiek en straalt een luxueuze, unieke sfeer uit. Tegenwoordig biedt het unieke gebouw plaats aan stijlvolle kantoren en sublieme vergaderlocaties. En dat alles midden in het hart van Breda!
2 - 16 Breda Lees meer
Golden Tulip Keyser Breda
Golden Tulip Keyser Breda

Golden Tulip Keyser Breda is een sfeervol gedecoreerd viersterren hotel en rustig gelegen midden in het centrum van Breda. Het hotel beschikt over een restaurant, een brasserie, een bar, een terras en 10 zalen met daglicht en airconditioning en is gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer.
2 - 150 Breda Lees meer
Chassé Theater
Chassé Theater

Wat maakt het Chassé Theater zo bijzonder? Allereerst de sfeer, maar het theater staat bovendien garant voor alle beschikbare technische voorzieningen als licht, av en geluid, oplopende en inschuifbare tribunes. Wij maken uw gekste dromen waar samen met de door u gewenste cateraar.
2 - 4000 Breda Lees meer
Amrâth Hotel Brabant
Amrâth Hotel Brabant

Zoekt u een geschikte locatie voor een vergadering of congres in Breda? Amrâth Hotel Brabant heeft maar liefst zestien zalen met een totale capaciteit van duizend personen. U kunt hier dus niet alleen vergaderingen, presentaties en trainingen organiseren, maar ook grote congressen of bedrijfsfeesten.
10 - 1000 Breda Lees meer
© 2018 Meeting Locations Home | Over ons | Linkpartners | Sitemap | Contact Volg ons op Facebook en Twitter
Webdesign: Pixelerate