Home

Wij hebben de ideale vergaderlocatie al gevonden, nu u nog!

Zoekopties

Vergaderlocaties in Den Bosch


Alle vergader en congrescentra
Hier vindt u al onze vergaderlocaties en congrescentra die geschikt zijn voor uw zakelijke activiteiten.
Hotels
Hotels die o.a. geschikt zijn om te vergaderen, een receptie te houden of een nieuw product te presenteren.
Klassieke locaties
Kastelen, landhuizen, kerken en industriële locaties voor gelegenheden waarbij uw evenement een klassieke tint verdient.
Culturele locaties
Vergaderen met een culturele insteek; hier vindt u unieke locaties zoals musea, schouwburgen en theaters.
1931 Congrescentrum Brabanthallen
1931 Congrescentrum Brabanthallen

Als u bij 1931 Congrescentrum over de drempel stapt, is het bijzondere karakter van dit pand voelbaar: elke steen ademt historie. In de jaren ’30 was 1931 het grootste overdekte veemarkthandelcomplex van het land. De handel heeft inmiddels plaatsgemaakt voor het moderne zakendoen: anno nu is 1931 een markant, sfeervol en modern congrescentrum.
4 - 2000 Den Bosch Lees meer
De Zandkamer
De Zandkamer

Welkom in de Zandkamer, dé inspirerende ruimte. Ideaal voor vergaderingen, boardmeetings, presentaties, brainstormsessies, lezingen, private dining en kleine workshops. De Zandkamer is gesitueerd in een monumentaal pand, direct tegenover het Centraal Station van Den Bosch.
2 - 18 Den Bosch Lees meer
The Art of Living Well
The Art of Living Well

Op een oppervlakte van 2.500 m² is een complete en levensechte wellness experience. Uiteenlopende technieken vormen één geheel. Geuren, kleuren, natuur, prikkelen alle zintuigen. Een luxe open keuken, wijnbar, dakterras met zwembad, sauna en jacuzzi’s zorgen ervoor dat de ruimte multifunctioneel inzetbaar is. Tevens beschikken we over een conferentiezaal voor diverse business doeleinden.
2 - 125 Den Bosch Lees meer
Golden Tulip - Hotel Central
Golden Tulip - Hotel Central

Tevens zijn er 12 multifunctionele zalen die uitermate geschikt zijn voor uw vergadering, seminar of andere speciale aangelegenheid. Alle zalen zijn van alle gemakken voorzien inclusief airconditioning! Voor speciale aangelegenheden is onze sfeervolle 14de eeuwse Gotische gewelvenkelder “De Hoofdwacht” een echte aanrader. De ambiance van deze prachtig gerestaureerde kelder geeft uw bijeenkomst nét dat bijzondere extra tintje!
10 - 500 Den Bosch Lees meer
© 2018 Meeting Locations Home | Over ons | Linkpartners | Sitemap | Contact Volg ons op Facebook en Twitter
Webdesign: Pixelerate