Home

Wij hebben de ideale vergaderlocatie al gevonden, nu u nog!

Zoekopties

Vergaderlocaties in Houten


Alle vergader en congrescentra
Hier vindt u al onze vergaderlocaties en congrescentra die geschikt zijn voor uw zakelijke activiteiten.
Hotels
Hotels die o.a. geschikt zijn om te vergaderen, een receptie te houden of een nieuw product te presenteren.
Klassieke locaties
Kastelen, landhuizen, kerken en industriële locaties voor gelegenheden waarbij uw evenement een klassieke tint verdient.
Culturele locaties
Vergaderen met een culturele insteek; hier vindt u unieke locaties zoals musea, schouwburgen en theaters.
Landgoed Wickenburgh
Landgoed Wickenburgh

Voor efficiënt en ontspannen vergaderen heb je rust nodig, zodat alle deelnemers zich goed kunnen concentreren. En rust, daar hebben we genoeg van op Landgoed Wickenburgh in Utrecht. Voor contact met de buitenwereld beschikt het landgoed bovendien over gratis Wifi.
2 - 50 Houten Lees meer
De Colonie Houten
De Colonie Houten

Onze ruimtes zijn geschikt voor vergaderingen van 4 tot 20 personen. Ook vergaderingen en presentaties voor grote(re) gezelschappen zijn in overleg mogelijk in ons restaurant. We beschikken over twee zalen, het Regthuis en de Spiegelkamer. In een warme en ongedwongen setting bieden wij alles wat u nodig heeft voor een geslaagd overleg.
4 - 20 Houten Lees meer
Expo Houten
Expo Houten

Expo Houten is een multifunctionele locatie voor beurzen, congressen, vergaderingen, examens en personeelsfeesten. Door de centrale ligging, pal naast de A27 bij Houten, is de locatie zeer goed bereikbaar. Jaarlijks vinden in Expo Houten honderden vergaderingen en tientallen vak- en publieksbeurzen plaats.
6 - 6000 Houten Lees meer
Hotel Houten – Utrecht
Hotel Houten – Utrecht

Onze 20 multifunctionele zalen zijn stuk voor stuk sfeervol ingericht en bieden toegang tot een wereld van bedieningsgemak – inclusief klimaatbeheersing en de optie om de lichtintensiteit in te stellen. Maar u profiteert ook van een snel onbeperkt Internet, gratis parkeergelegenheid en ondersteuning door enthousiaste professionals.
2 - 450 Houten Lees meer
Hotel Houten – Utrecht
Hotel Houten – Utrecht

Een succesvolle zakelijke meeting begint bij de ideale locatie. Bij een plaats waar gasten in een ontspannen setting kunnen overleggen én de beschikking hebben over faciliteiten die het verschil kunnen betekenen, zoals beamer, projectiescherm en draadloze internettoegang. Hotel Houten - Utrecht is die plaats, midden in Nederland gelegen aan de A27.
2 - 450 Houten Lees meer
© 2018 Meeting Locations Home | Over ons | Linkpartners | Sitemap | Contact Volg ons op Facebook en Twitter
Webdesign: Pixelerate