Home

Wij hebben de ideale vergaderlocatie al gevonden, nu u nog!

Zoekopties

Vergaderlocaties in Leeuwarden


Alle vergader en congrescentra
Hier vindt u al onze vergaderlocaties en congrescentra die geschikt zijn voor uw zakelijke activiteiten.
Hotels
Hotels die o.a. geschikt zijn om te vergaderen, een receptie te houden of een nieuw product te presenteren.
Klassieke locaties
Kastelen, landhuizen, kerken en industriƫle locaties voor gelegenheden waarbij uw evenement een klassieke tint verdient.
Culturele locaties
Vergaderen met een culturele insteek; hier vindt u unieke locaties zoals musea, schouwburgen en theaters.
Fries Vergaderhuis
Fries Vergaderhuis

Bent u op zoek naar een prettige, zakelijke, besloten en goed bereikbare vergaderlocatie in Leeuwarden? Groepen, teams en verenigingen kunnen in het Fries Vergaderhuis terecht voor het houden van ontmoetingen: vergaderingen gesprekken, seminars, workshops, trainingen, of presentaties.
4 - 16 Leeuwarden Lees meer
Fries Museum
Fries Museum

Stijlvolle evenementen met een cultureel tintje op de mooiste locatie van Leeuwarden. Van een professionele presentatie tot een luxe diner of vergaderen op een toplocatie. Voor elk evenement vindt u een geschikte zaal in het prachtige nieuwe gebouw van het Fries Museum.
16 - 1500 Leeuwarden Lees meer
Raethuys Leeuwarden
Raethuys Leeuwarden

Sfeervolle en representatieve vergaderruimte op een centrale en rustige plek in de binnenstad van Leeuwarden. De ruimte met plaats voor maximaal zes personen is ook zeer geschikt voor coachingsgesprekken en zakelijke besprekingen. Uw reservering is altijd inclusief koffie, thee en draadloos internet en als u dit wenst bijvoorbeeld uit te breiden met een lunch.
2 - 6 Leeuwarden Lees meer
WTC Leeuwarden
WTC Leeuwarden

WTC Expo behoort, met 45.000 m2 expositieruimte, tot de top-3 live communication locaties in Nederland. Vele grote beurzen zoals BOOT Holland, Caravana, de Landbouwwerktuigenbeurs en Huis & Tuin worden in eigen beheer georganiseerd.
10 - 800 Leeuwarden Lees meer
Stadsschouwburg De Harmonie
Stadsschouwburg De Harmonie

Stadsschouwburg De Harmonie is geschikt voor vergaderingen, presentaties, forums, workshops, seminars, symposia, beurzen en congressen. Maar ook voor recepties, brunches, lunches, borrels, diners, (bedrijfs)feesten, modeshows, muziek- en dansfestijnen.
10 - 1000 Leeuwarden Lees meer
© 2017 Meeting Locations Home | Over ons | Linkpartners | Sitemap | Contact Volg ons op Facebook en Twitter
Webdesign: Pixelerate