Home

Wij hebben de ideale vergaderlocatie al gevonden, nu u nog!

Zoekopties

Vergaderlocaties in Leiden


Alle vergader en congrescentra
Hier vindt u al onze vergaderlocaties en congrescentra die geschikt zijn voor uw zakelijke activiteiten.
Hotels
Hotels die o.a. geschikt zijn om te vergaderen, een receptie te houden of een nieuw product te presenteren.
Klassieke locaties
Kastelen, landhuizen, kerken en industriële locaties voor gelegenheden waarbij uw evenement een klassieke tint verdient.
Culturele locaties
Vergaderen met een culturele insteek; hier vindt u unieke locaties zoals musea, schouwburgen en theaters.
Van der Valk Hotel Leiden
Van der Valk Hotel Leiden

Met centrale ligging aan de A44 tussen Den-Haag en Amsterdam (Schiphol 25km) is Van der Valk Hotel Leiden vanuit het gehele land goed bereikbaar en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid. De perfecte locatie voor al uw zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, congressen, trainingen of presentaties. Voor elke gelegenheid hebben wij een passende ruimte!
4 - 250 Leiden Lees meer
De tuin van de smid
De tuin van de smid

In een omgeving waar denken en doen als vanzelf in elkaar overgaan, midden in de natuur, maar toch dicht bij de bewoonde wereld? Kom dan eens kijken naar de Groene zaal bij De tuin van de smid. De tuin van de smid heeft een uitstekende keuken en werkt uitsluitend met biologische producten.
2 - 100 Leiden Lees meer
Stadspodia Leiden
Stadspodia Leiden

De Stadsgehoorzaal Leiden en de Leidse Schouwburg openen regelmatig hun deuren voor evenementen. Of het nu gaat om een meerdaags congres, symposium, beurs, feest, bijzonder diner of vergaderarrangement: onze locaties bieden tal van mogelijkheden. De Stadsgehoorzaal Leiden en de Leidse Schouwburg (Stadspodia Leiden) zijn twee monumentale locaties in de sfeervolle binnenstad van Leiden.
5 - 2000 Leiden Lees meer
Nieuwe Energie
Nieuwe Energie

Op zoek naar een buitengewone vergaderlocatie? Kom naar Nieuwe Energie, in het hart van de bruisende stad Leiden. Het monumentale pand is industrieel erfgoed. In 2008 werd het getransformeerd tot één van de meest toonaangevende bedrijfslocaties van Nederland.
2 - 150 Leiden Lees meer
Holiday Inn Leiden
Holiday Inn Leiden

Centraal gelegen tussen Amsterdam en Den Haag aan afrit 8 van de A44 met 400 eigen parkeerplaatsen, is Holiday Inn Leiden de ideale locatie voor uw congres of bijeenkomst. Er staan 14 vergaderzalen tot uw beschikking, evenals ons Event & Congres center Leiden (tot 2500 personen), 200 hotelkamers en uitstekende catering.
2 - 2500 Leiden Lees meer
Pieterskerk Leiden
Pieterskerk Leiden

Het schip: indrukwekkende ruimte van 3500 m2, met schitterende zerkenvloer. Geschikt voor alle soorten evenementen zoals concerten, feesten, congressen, borrels en diners. Max. 1300 pers (sitting dinners tot 800 pers.). Podium, tribunes en dansvloer kunnen op verschillende plekken in de kerk worden opgebouwd.
10 - 1300 Leiden Lees meer
© 2017 Meeting Locations Home | Over ons | Linkpartners | Sitemap | Contact Volg ons op Facebook en Twitter
Webdesign: Pixelerate