Home

Wij hebben de ideale vergaderlocatie al gevonden, nu u nog!

Zoekopties

Vergaderlocaties in Maastricht


Alle vergader en congrescentra
Hier vindt u al onze vergaderlocaties en congrescentra die geschikt zijn voor uw zakelijke activiteiten.
Hotels
Hotels die o.a. geschikt zijn om te vergaderen, een receptie te houden of een nieuw product te presenteren.
Klassieke locaties
Kastelen, landhuizen, kerken en industriële locaties voor gelegenheden waarbij uw evenement een klassieke tint verdient.
Culturele locaties
Vergaderen met een culturele insteek; hier vindt u unieke locaties zoals musea, schouwburgen en theaters.
Stayokay Maastricht
Stayokay Maastricht

Stayokay Maastricht ligt schitterend aan de Maas. Het hostel ligt midden in het centrum, met het Onze Lieve Vrouweplein op loopafstand. Maar de omgeving biedt ook mogelijkheden: ga moutainbiken door de grotten of doe een gps-tocht. De perfecte locatie om een vergadering te combineren met een activiteit, van bedrijfsfeest tot familiefeest.
2 - 110 Maastricht Lees meer
MECC Maastricht
MECC Maastricht

Alles kan in het MECC onder één dak plaatsvinden: feesten, eten & drinken, overnachten, een expositie, een congres, vieren van een jubileum… En dat allemaal op loopafstand van Maastricht, een van de meest authentieke en sfeervolle steden van Europa. Van bedrijfsfeesten, personeelsfeesten tot recepties en vergaderarrangementen
20 - 8000 Maastricht Lees meer
Kruisherenhotel Maastricht
Kruisherenhotel Maastricht

In het centrum van Maastricht staat het voormalige vijftiende eeuwse Kruisherenklooster. Een unieke plek waar oudheid en design met elkaar verweven zijn maar waar ook architectonische contrasten tussen het verleden en het heden heel transparant worden. Bijeenkomen in het Kruisherenhotel betekent: focussen op wat bijzonder, individueel, lokaal en authentiek is.
8 - 150 Maastricht Lees meer
Crowne Plaza Maastricht
Crowne Plaza Maastricht

Crowne Plaza Maastricht is prachtig gelegen aan de Maas en beschikt over 144 luxe hotelkamers en 9 ruime conferentie- en banquetzalen, voor vergaderingen tot 400 personen en feestavonden tot 1500 personen. Het hotel is makkelijk bereikbaar met het OV, parkeergelegenheid is ook aanwezig.
6 - 1300 Maastricht Lees meer
Amrâth Grand Hotel de L'Empereur
Amrâth Grand Hotel de L'Empereur

Amrâth Grand Hotel de L’Empereur is dé ideale locatie voor al uw zakelijke en feestelijke bijeenkomsten door de verscheidenheid aan zalen en de royale capaciteit. Onze Grand Salons de Congress et Fêtes herbergen diverse multifunctionele vergaderruimtes tot een capaciteit van maar liefst 1.250 gasten.
10 - 400 Maastricht Lees meer
Van der Valk Hotel Maastricht
Van der Valk Hotel Maastricht

Hotel Van der Valk Maastricht is dé perfecte locatie voor al uw (zakelijke) bijeenkomsten als vergaderingen, meerdaagse conferenties of congressen, seminars, trainingen, productpresentaties of beurzen. Door de diversiteit aan zaalcapaciteiten (tot 350 personen in één zaal) is er voor iedere vergadering of congres een geschikte ruimte aanwezig.
2 - 500 Maastricht Lees meer
Kasteel de Hoogenweerth
Kasteel de Hoogenweerth

De zalen van Kasteel de Hoogenweerth zijn uitermate geschikt voor recepties. Het kasteel herbergt 2 smaakvol ingerichte kasteelzalen en een bargedeelte. Een van de zalen kan gebruikt worden als break-out room tijdens de pauzes van uw meeting of als tweede vergaderruimte. Uiteraard zijn al onze ruimtes voorzien van daglicht en de zalen kunnen worden voorzien van audiovisuele hulpmiddelen.
2 - 300 Maastricht Lees meer
La Bonbonnière
La Bonbonnière

U vind hier geen steriele vergaderruimten, maar louter stijlvolle zalen waar uw presentatie, vergadering, congres, of feestelijke bijeenkomsten een onvergetelijke herinnering wordt. De doelstelling van La Bonbonnière is om ervoor te zorgen dat u te allen tijde ongeacht van budget een uitstekende invulling heeft van uw evenement. Dit natuurlijk geheel conform uw wensen!
10 - 1000 Maastricht Lees meer
Maastricht Music Hall
Maastricht Music Hall

Maastricht Music Hall beschikt over een moderne en volledig ingerichte congres- en vergaderzaal die is voorzien van een goede dag- kunstlicht regelinstallatie, modern interiur en nieuwe technische apparatuur welke voldoet aan alle eisen die men aan communicatie en geluidsapparatuur in een modern congrescentrum mag stellen.
20 - 1500 Maastricht Lees meer
© 2018 Meeting Locations Home | Over ons | Linkpartners | Sitemap | Contact Volg ons op Facebook en Twitter
Webdesign: Pixelerate