Home

Wij hebben de ideale vergaderlocatie al gevonden, nu u nog!

Zoekopties

Vergaderlocaties in Rijswijk


Alle vergader en congrescentra
Hier vindt u al onze vergaderlocaties en congrescentra die geschikt zijn voor uw zakelijke activiteiten.
Hotels
Hotels die o.a. geschikt zijn om te vergaderen, een receptie te houden of een nieuw product te presenteren.
Klassieke locaties
Kastelen, landhuizen, kerken en industriële locaties voor gelegenheden waarbij uw evenement een klassieke tint verdient.
Culturele locaties
Vergaderen met een culturele insteek; hier vindt u unieke locaties zoals musea, schouwburgen en theaters.
Restaurant, Hotel & Spa Savarin
Restaurant, Hotel & Spa Savarin

Restaurant, Hotel & Spa Savarin is dé ideale vergaderlocatie in Den Haag (Rijswijk) om uw vergadering perfect te laten verlopen. Het is een intieme locatie te midden van belangrijke verkeersaders wat zorgt voor ultieme bereikbaarheid. Savarin beschikt over voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, zalen met veel mogelijkheden en goed hotel en restaurant.
2 - 200 Rijswijk Lees meer
Landgoed Te Werve
Landgoed Te Werve

Landgoed Te Werve is geheel gerestaureerd en ademt de sfeer uit van een koloniaal landhuis maar is eigentijds ingericht met grote kroonluchters en warme kleuren. Een combinatie van meerdere ruimtes voor de invulling van uw zakelijke evenement tot 250 personen is hierdoor goed mogelijk, maar ook kleinere gezelschappen kunnen hierdoor uitstekend terecht.
6 - 250 Rijswijk Lees meer
Event Plaza
Event Plaza

Welkom bij Event Plaza: een groot party- & congrescentrum dat beschikt over 5 zalen die ruimte bieden aan 150 tot 3500 personen. Plenair congres tot 2000 personen. Zalen voor breakout rooms & voor een volledig verzorgd feest. Tel daarbij op de centrale ligging langs A-4 bij Rijswijk + de 700 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein en u ziet de voordelen die wij bieden.
100 - 2500 Rijswijk Lees meer
Restaurant, Hotel & Spa Savarin
Restaurant, Hotel & Spa Savarin

Ben u op zoek naar Comfort, Rust, Ontspanning en Service? Dan ben u bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin aan het juiste adres. Wij staan voor de heerlijke combinatie van ultieme ontspanning en persoonlijke aandacht. Restaurant, Hotel & Spa Savarin belooft u een verblijf dat uw verwachtingen zal overtreffen.
2 - 200 Rijswijk Lees meer
Worldhotel Grand Winston
Worldhotel Grand Winston

Op zoek naar een locatie om te vergaderen? Den Haag is uw optie bij uitstek! Worldhotel Grand Winston Den Haag/Rijswijk beschikt over uitstekende banquet- en vergaderfaciliteiten voor groepen tot 250 personen. Het hotel heeft 6 multifunctionele zalen met daarnaast nog 7 Apartment suites die te gebruiken zijn als break-out vergaderruimtes.
2 - 200 Rijswijk Lees meer
© 2018 Meeting Locations Home | Over ons | Linkpartners | Sitemap | Contact Volg ons op Facebook en Twitter
Webdesign: Pixelerate