Home

Wij hebben de ideale vergaderlocatie al gevonden, nu u nog!

Zoekopties

Vergaderlocaties in Tilburg


Alle vergader en congrescentra
Hier vindt u al onze vergaderlocaties en congrescentra die geschikt zijn voor uw zakelijke activiteiten.
Hotels
Hotels die o.a. geschikt zijn om te vergaderen, een receptie te houden of een nieuw product te presenteren.
Klassieke locaties
Kastelen, landhuizen, kerken en industriƫle locaties voor gelegenheden waarbij uw evenement een klassieke tint verdient.
Culturele locaties
Vergaderen met een culturele insteek; hier vindt u unieke locaties zoals musea, schouwburgen en theaters.
Hotel ibis Tilburg
Hotel ibis Tilburg

Zoekt u in Tilburg een representatieve ruimte voor een vergadering, bijeenkomst of (meerdaags) congres waarbij het uw gasten aan niets zal ontbreken en ook goede bereikbaarheid gegarandeerd is? Bij ibis Tilburg heeft u de keuze uit vier gevarieerde vergaderruimtes, die plek bieden aan kleine tot omvangrijke groepen (van 2 tot 200 personen).
2 - 150 Tilburg Lees meer
Mercure Hotel Tilburg Centrum
Mercure Hotel Tilburg Centrum

Voor zakelijke aangelegenheden is Mercure Hotel Tilburg Centrum de aangewezen locatie. Het hotel beschikt over zes comfortabele en sfeervolle vergaderaccommodaties met daglicht die zowel te reserveren zijn voor enkele uren als voor meerdere dagen. De grote diversiteit aan zalen en de verscheidenheid aan faciliteiten dragen bij aan een zeer geslaagde dag.
2 - 50 Tilburg Lees meer
Restaurant Etenstijd
Restaurant Etenstijd

Restaurant Etenstijd is een uniek restaurant aan de rand van Tilburg met het rustige Leijpark als decor. Met de opzet van ons restaurant en de inzet van onze teamleden zorgen we ervoor dat iedereen die bij ons komt de tijd van zijn leven heeft. Vergaderen bij Etenstijd is meer dan zomaar vergaderen.
10 - 60 Tilburg Lees meer
Koning Willem II stadion
Koning Willem II stadion

Het Koning Willem II stadion in Tilburg is niet zomaar een voetbalstadion. Gasten reageren verrast als ze bij binnenkomst de smaakvolle en warme inrichting zien. Vaak horen we: "Ik wist niet dat het hier zo mooi is." De vele multifunctionele ruimtes zijn geschikt voor de meest uiteenlopende bijeenkomsten vanaf 10 tot ruim 3.000 personen.
10 - 3000 Tilburg Lees meer
Van der Valk Hotel Gilzerijen - Tilburg
Van der Valk Hotel Gilzerijen - Tilburg

Het viersterren Van der Valk Hotel Gilzerijen - Tilburg is strategisch gelegen nabij de A-58 op korte afstand van zowel Tilburg als Breda. Het beschikt over 210 comfortabele kamers in diverse categorieƫn, 18 zalen (2-600 pers.), uitstekend restaurant, wellness centre en hotelcasino en is hiermee toonaangevend in de regio Midden-Brabant.
2 - 600 Tilburg (Gilze-Rijen) Lees meer
© 2018 Meeting Locations Home | Over ons | Linkpartners | Sitemap | Contact Volg ons op Facebook en Twitter
Webdesign: Pixelerate