Home

Wij hebben de ideale vergaderlocatie al gevonden, nu u nog!

Zoekopties

Vergaderlocaties in Valkenburg aan de Geul


Alle vergader en congrescentra
Hier vindt u al onze vergaderlocaties en congrescentra die geschikt zijn voor uw zakelijke activiteiten.
Hotels
Hotels die o.a. geschikt zijn om te vergaderen, een receptie te houden of een nieuw product te presenteren.
Klassieke locaties
Kastelen, landhuizen, kerken en industriële locaties voor gelegenheden waarbij uw evenement een klassieke tint verdient.
Culturele locaties
Vergaderen met een culturele insteek; hier vindt u unieke locaties zoals musea, schouwburgen en theaters.
Hotel Schaepkens van St. Fijt
Hotel Schaepkens van St. Fijt

In het gezellige en pittoreske Valkenburg aan de Geul, op slechts een paar honderd meter afstand van het centrum, ligt het Hotel Schaepkens van St. Fijt. Een van de meest bekende hotels in deze Zuid-Limburgse stad. Hotel Schaepkens van St. Fijt is ook dè locatie voor al uw bedrijfsfeestjes, bedrijfsuitje, bruiloften, verjaardagsfeesten, jubilea, vrijgezellenfeest, communie feesten, bijeenkomsten, catering, koffietafels, etc.
2 - 275 Valkenburg aan de Geul Lees meer
Château St. Gerlach
Château St. Gerlach

Kan het mooier? Het weergaloos aantrekkelijke Geuldal, het schitterende natuurgebied Ingendael, de eigen uitgestrekte parken, de stijlvolle baroktuinen, een boerenkruidentuin, een hoogstam fruitarboretum, een rozenhof, een wijngaard. Een unieke plek om even te ontsnappen aan de alledaagse hectiek. Laat u zich op hoog niveau verwennen!
8 - 175 Valkenburg aan de Geul Lees meer
Kasteel Oost
Kasteel Oost

Kasteel Oost is niet alleen een exclusieve locatie voor uw zakelijk evenement, het is tevens het thuisadres van The International Butler Academy. Mede daardoor krijgen u en uw gasten professionele butlerservice aangeboden. Voor vergaderingen, workshops, lezingen, presentaties en andere bijeenkomsten biedt Kasteel Oost uitstekende mogelijkheden.
2 - 120 Valkenburg aan de Geul Lees meer
Parkhotel Valkenburg
Parkhotel Valkenburg

Parkhotel Valkenburg. In dit door Pierre Cuijpers ontworpen monumentaal pand is er meer dan voldoende plaats waar gasten in een ontspannen setting overleggen en feesten. In de juiste balans zijn de oude elementen verweven met modern comfort. Dit sfeervolle hotel ademt de ambiance van Limburgse gastvrijheid en betaalbare luxe.
2 - 200 Valkenburg aan de Geul Lees meer
© 2018 Meeting Locations Home | Over ons | Linkpartners | Sitemap | Contact Volg ons op Facebook en Twitter
Webdesign: Pixelerate