Toon menu
Foto 1 bij Villa Oldenhoff
Foto 2 bij Villa Oldenhoff
Foto 3 bij Villa Oldenhoff
Foto 4 bij Villa Oldenhoff
Foto 5 bij Villa Oldenhoff
Foto 6 bij Villa Oldenhoff
Foto 7 bij Villa Oldenhoff

Villa Oldenhoff
Vergaderlocatie in Abcoude - Utrecht

Villa Oldenhoff
Voetangelweg 9
1391HJ Abcoude

Telefoon
020 2011 190
Personen
2 - 60
Zalen
2
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Herken je dat gevoel, dat als je ergens aan komt rijden, alles klopt. Villa Oldenhoff is zo een plek. De locatie staat synoniem voor rust, ruimte, luxe en comfort en proeven van het boerenleven. Villa Oldenhoff is gelegen onder de rook van Amsterdam tussen Abcoude en Ouderkerk aan de Amstel. De locatie heeft 2 vergaderruimtes (2-12p | 13-60p) en 9 ruime luxe B&B kamers. Ideaal voor twee- of meerdaagse sessies. Villa Oldenhoff is partner van Meetables, specialist in buitengewone vergaderlocaties. Samen gaan we voor de 9+ beleving.

Rust, ruimte, luxe en comfort

Villa Oldenhoff staat synoniem voor alle vier. Proeven van het boerenleven. De villa combineert de uitstraling en traditie van vroeger met eigentijdse elementen.

De grote, stoere keukens van Villa Oldenhoff doen dienst als ontvangstruimte, waar je persoonlijk welkom wordt geheten met een heerlijk kopje koffie, alvorens men plaatsneemt in een van de vergaderruimtes.

De Stallen

De prachtige ruimte 'de Stallen' (120m2) is sfeervol ingericht en heeft veel daglicht. De ruimte is geschikt van 13-25 pers (large) of van 26-60 p (extra large). Vanuit de ruimte kijk je zo op het weiland met de paarden en de roodbont koeien.

Er zijn diverse opstellingen mogelijk door inzet van mooie houten tafels van 4m lang. Via de openslaande deuren kom je in de aangrenzende keuken waar lunch of diner genuttigd kunnen worden.

Vergaderen bij de B&B


Onder de keuken bij het hoofdgebouw van de B&B bevindt zich de vergaderruimte (70 m2) geschikt tot 12 pers. Comfortabele stoelen en houten tafels vormen de basis voor deze sfeervolle vergaderruimtes, met voldoende daglicht door middel van twee raampartijen.

Culinair genieten


Naast ontbijt of lunch, of heerlijke flammkuchen als middag snack, kan er einde dag ook een borrel, wijnproeverij of kookworkshop (tot 14p) worden verzorgd.  Alles wordt vers op locatie bereid door chefkok Simon de Winter van Xiomevents en zijn team.

Ook leuk is om gezamenlijk in een sloep de omgeving van Villa Oldenhoff te verkennen, onder het genot van hapjes en drankjes.

Ideaal voor tweedaagse bijeenkomsten


Er zijn bij Villa Oldenhoff 9 ruime en sfeervolle ingerichte B&B kamers. Ideaal om te combineren met een 2-daagse vergadering en dat op een steenworp afstand van Amsterdam. Mochten er meer kamers nodig zijn dan hebben we een directe lijn met Boutique hotel de Witte Dame in Abcoude zelf.

Ontspanning door inspanning


Zin in een leuke activiteit in het kader van teambuilding? We werken hiervoor samen met gespecialiseerde eventbureaus. Al meerdere keren hebben we een workshop paardencoaching, clinic schapendrijven of valkenieren in het weiland en schermen in de paardenbak mogen verzorgen.

Fijn: parkeren is gratis bij Villa Oldenhoff en mocht het nodig zijn dan kunnen in overleg ook gasten opgehaald worden van station Abcoude. Het dorp Abcoude ligt in de provincie Utrecht op de grens met Noord-Holland op slechts 10 kilometer afstand van Amsterdam.

Bezoek de website