Toon menu
Foto 1 bij TAQA Theater De Vest en Grote Kerk Alkmaar
Foto 2 bij TAQA Theater De Vest en Grote Kerk Alkmaar
Foto 3 bij TAQA Theater De Vest en Grote Kerk Alkmaar
Foto 4 bij TAQA Theater De Vest en Grote Kerk Alkmaar
Foto 5 bij TAQA Theater De Vest en Grote Kerk Alkmaar
Foto 6 bij TAQA Theater De Vest en Grote Kerk Alkmaar
Foto 7 bij TAQA Theater De Vest en Grote Kerk Alkmaar
Foto 8 bij TAQA Theater De Vest en Grote Kerk Alkmaar
Foto 9 bij TAQA Theater De Vest en Grote Kerk Alkmaar
Foto 10 bij TAQA Theater De Vest en Grote Kerk Alkmaar

TAQA Theater De Vest en Grote Kerk Alkmaar
Congrescentrum in Alkmaar - Noord-Holland

TAQA Theater De Vest en Grote Kerk Alkmaar
Koorstraat 2
1811GP Alkmaar

Telefoon
072 - 548 98 64
Personen
5 - 700
Zalen
11
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

In het centrum van de kaasstad Alkmaar ligt de historische Grote Sint Laurenskerk (1470-1520), gelegen tegenover TAQA Theater De Vest. Het monumentale kerkgebouw in de stijl van de Brabantse gotiek is sinds 1996 in gebruik als multifunctioneel centrum. Het is mogelijk beide locaties tezamen te huren. Kerk en theater zijn zeer geschikt voor onder andere tentoonstellingen, beurzen, congressen, symposia, (burgerlijke) huwelijken, recepties, diners, feesten, lezingen, manifestaties, concerten en examens.

De Grote Kerk is goed geoutilleerd met onder andere 220 V en 380 V aansluitingen, verwarming, vrij indeelbare paneelwanden, gordijnafscheidingen, verplaatsbare podiumdelen en stoelopstellingen, licht- en geluidsinstallatie, voorzieningen voor TV-opnames en aansluitingen voor een mobiele keuken. De beschikbare 'vlakke vloer' van circa 2.500 m2 en uitstekende cateringvoorzieningen maken het gebouw geschikt voor vele soorten evenementen.

TAQA Theater De Vest heeft een bijzonder vriendelijke uitstraling in een prachtig strak vormgegeven ambiance. De locatie beschikt naast twee theaterzalen ook over verschillende vergaderzalen, die afzonderlijk van elkaar, maar ook gecombineerd te gebruiken zijn. De zalen kunnen geheel aan uw wensen worden aangepast. Alle denkbare technische faciliteiten zoals audiovisuele communicatiemiddelen zijn aanwezig. De ideale vergaderlocatie voor uw bedrijf.

Alkmaar ligt op slechts 30 autominuten vanaf Schiphol. Binnen loopafstand van het kerkgebouw liggen vier parkeergarages, die vanaf de ringweg snel te bereiken zijn, terwijl het NS station op 10 minuten loopafstand ligt.


Bezoek de website