Toon menu
Foto 1 bij Hotel Landgoed Ehzerwold
Foto 2 bij Hotel Landgoed Ehzerwold
Foto 3 bij Hotel Landgoed Ehzerwold
Foto 4 bij Hotel Landgoed Ehzerwold
Foto 5 bij Hotel Landgoed Ehzerwold
Foto 6 bij Hotel Landgoed Ehzerwold
Foto 7 bij Hotel Landgoed Ehzerwold
Foto 8 bij Hotel Landgoed Ehzerwold
Foto 9 bij Hotel Landgoed Ehzerwold

Hotel Landgoed Ehzerwold
Congrescentrum in Almen - Gelderland

Hotel Landgoed Ehzerwold
Ehzerallee 14
7218BS Almen

Telefoon
0575 43 1143
Sterren
* * *
Personen
2 - 200
Zalen
15
Kaart
Tonen
Socials

Bezoek de website

VERGADEREN IN DE NATUUR!

Weelderige bossen, uitgestrekte weilanden en akkers. De natuurlijke omgeving van Hotel Landgoed Ehzerwold spreekt tot de verbeelding. Tegen deze achtergrond is uw vergadering, trainingsweekend, conferentie of presentatie een unieke belevenis. U geniet van de Achterhoekse gastvrijheid, in een inspirerende ambiance die uitermate geschikt is voor zakelijke bijeenkomsten. 

Of u nu met een collega of een relatie wilt overleggen of een bijeenkomst voor 200 personen wilt organiseren; het kan allemaal op ons landgoed. Er staan 18 moderne, functionele zalen, 11 discussiekamers en een theaterzaal tot uw beschikking, allen voorzien van veel daglicht en met uitzicht op onze parktuinen.

In de zalen zijn diverse vergaderopstellingen en combinaties van zalen mogelijk. Of het nu gaat om een dagvergadering of om een meerdaagse bijeenkomst; met onze vergaderarrangementen kunt u alle kanten op. Vanzelfsprekend zorgen wij dat de door u gereserveerde ruimte in de gewenste opstelling staat. Alle zalen zijn voorzien van airco, telefoon en wifi. Audiovisuele hulpmiddelen als een beamer, flip-over en scherm staan gebruiksklaar voor u in de zaal.

Het hotel ligt prachtig gelegen op een historisch landgoed midden in de Gelderse Achterhoek. Bij ons persoonlijke aandacht voor de gast nog altijd voorop. Het 3-sterren Hotel Landgoed Ehzerwold is een aantrekkelijke locatie voor zakelijke bijeenkomsten, trainingen, workshops of voor een personeelsfeest, er zijn tevens veel buitenmogelijkheden op het grote terras, de parktuin of de bossen van het landgoed. Op en rondom het Landgoed zijn er diverse mogelijkheden voor Outdoor activiteiten zoals boogschieten, solex rijden, kleiduif schieten en nog veel meer…

De 115 comfortabele kamers van het hotel bevinden zich in twee moderne hotelvleugels die in de parktuin zijn bijgebouwd. De ruime tweepersoonskamers zijn voorzien van twee bedden, zitje, bureau, ruime kast, telefoon, televisie, wifi, badkamer met douche, toilet en föhn. Het hotel beschikt over een restaurant waar dagelijks naast het ontbijt, een heerlijk 4-gangen dinerbuffet wordt geserveerd en een gezellige bar met lounge waar u ook een lunch kunt nuttigen.

Geniet van de comfortabele omgeving waar groen, rust en ruimte regeren en maak van uw vergadering/ training een productieve bijeenkomst. Wij heten u van harte welkom op Landgoed Ehzerwold!


Bezoek de website