Toon menu

Vergaderlocaties in de natuur in Alteveer (Gr)

U bent op zoek naar een vergaderlocatie in de natuur in Alteveer (Gr). We hebben in Alteveer (Gr) en omgeving de volgende 3 vergaderlocaties voor u gevonden:

 • Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen Voor zakelijk vergaderen in Drenthe vindt u bij ons het prachtige Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen. De omgeving is zo inspirerend dat frisse, nieuwe ideeën zomaar ontstaan. Dit unieke viersterren hotel in de ongerepte natuur van Drenthe beschikt over 12 modern vergaderzalen en 78 kamers met uitzicht op de natuur.
  2 - 500 Zeegse (23 km)
  Lees meer Foto bij Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen
 • Ruimte & Rust Vrijstaande accommodatie midden in de Drentse natuur. Fantastisch uitzicht over weilanden en akkers. Overdag vergaderen in het sfeervolle chalet. Daarna genieten van een heerlijk diner of zelf pizza bakken in de houtoven, bubbelen in de jacuzzi, of gesprekken bij de vuurplaats. Ruimte en rust, dat is het credo op deze sfeervolle accommodatie.
  6 - 12 Eesergroen (23 km)
  Lees meer Foto bij Ruimte & Rust
 • Hotel Van der Valk Groningen - Westerbroek Onze locatie beschikt over drie sfeervolle zalen waarvan er altijd één op uw specifieke wensen aansluit. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het organiseren van zakelijke meetings en evenementen. Wij doen er alles aan om uw evenement te organiseren naar uw wens, maatwerk is ons werk. Succesvol zakendoen begint hier.
  2 - 175 Westerbroek (25 km)
  Lees meer Foto bij Hotel Van der Valk Groningen - Westerbroek

Alle vergaderlocaties in Groningen

Vind een vergaderlocatie op plaats of provincie