Toon menu

Vergaderlocaties in de stad in Altforst

U bent op zoek naar een vergaderlocatie in de stad in Altforst. We hebben in Altforst en omgeving de volgende 2 vergaderlocaties voor u gevonden:

  • Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch Fletcher Hotel-Restaurant ???s-Hertogenbosch is direct gelegen aan de A2, afrit 20. Dankzij de centrale ligging, op 10 minuten rijden van de stad ???s-Hertogenbosch, is het hotel de ideale locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten in Noord-Brabant. Voor zowel kleine als grote groepen is het hotel een uitstekende uitvalsbasis voor vergaderingen, trainingen, recepties, diners, (personeels)feesten e...
    5 - 250 Rosmalen (20 km)
    Lees meer Foto bij Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch
  • The Art of Living Well Op een oppervlakte van 2.500 m² is een complete en levensechte wellness experience. Uiteenlopende technieken vormen één geheel. Geuren, kleuren, natuur, prikkelen alle zintuigen. Een luxe open keuken, wijnbar, dakterras met zwembad, sauna en jacuzzi???s zorgen ervoor dat de ruimte multifunctioneel inzetbaar is. Tevens beschikken we over een conferentiezaal voor diverse business doeleinden.
    2 - 125 Den Bosch (23 km)
    Lees meer Foto bij The Art of Living Well

Alle vergaderlocaties in Gelderland

Vind een vergaderlocatie op plaats of provincie