Toon menu
Foto 1 bij De Inspiratieboot
Foto 2 bij De Inspiratieboot
Foto 3 bij De Inspiratieboot
Foto 4 bij De Inspiratieboot
Foto 5 bij De Inspiratieboot

De Inspiratieboot
Vergaderlocatie in Amersfoort - Utrecht

De Inspiratieboot
Kleine Koppel 7
3812PG Amersfoort

Telefoon
06 4975 9175
Personen
1 - 45
Zalen
1
Kaart
Tonen
Contact
Laurens Olieman

Bezoek de website

Vergaderen
Vergaderen aan boord van een prachtig historisch schip. De speciale vergaderlocatie is geschikt voor groepen tot 45 personen, waar u door de beslotenheid zeer effectief kunt vergaderen. De Inspiratie biedt zowel stilliggend als varend een bijzondere locatie voor een training, workshop, kleine of grote bijeenkomst, brainstormsessies of een bijzondere vergadering in het centraal gelegen Amersfoort, Utrecht. Het thema is heden en verleden, over een lengte van 6 meter zijn de oude spanten en de oude dekluiken zichtbaar. Het overige deel van het interieur is strak en modern. Naast alle vergaderfaciliteiten en twee ruime toiletten is er een goede geluidsinstallatie aanwezig.  

Locatie
De Inspiratie ligt centraal in Amersfoort en is goed bereikbaar met auto en trein (12 minuten wandelen vanaf het station). Echter, een schip is bewegelijk. Wilt u op een andere vergaderplek uw bijeenkomst houden, dan kan dit ook! Op tal van
andere plekjes langs de Eem.  

Vergadervoorzieningen
Het moderne en lichte scheepsruim is groot genoeg om een presentatie te geven (b.v. theateropstelling) of om op te delen in groepjes. Alle vergadervoorzieningen zijn aan boord. Voor een speciaal vergader arrangement kunt altijd een vrijblijvende offerte opvragen. Bij mooi weer kunnen de luiken van het ruim open. Zo geniet u van het zonnetje buiten in de beschutting van de boot.

Bezoek de website