Toon menu
Foto 1 bij De Observant
Foto 2 bij De Observant
Foto 3 bij De Observant
Foto 4 bij De Observant
Foto 5 bij De Observant
Foto 6 bij De Observant
Foto 7 bij De Observant

De Observant
Vergaderlocatie in Amersfoort - Utrecht

De Observant
Stadhuisplein 7
3811LM Amersfoort

Telefoon
033 445 1654
Personen
10 - 200
Zalen
7
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Aan de rand van de historische binnenstad van Amersfoort vindt u ons kloostergebouw uit 1472. Stadscafé de Observant verhuurt zalen voor al uw vergaderingen, symposia, lezingen, feesten, bruiloften, informatiemarkten en voor alles wat u kunt bedenken.  De grootste zaal biedt ruimte aan 130 personen in theater opstelling. De kleinste aan 12 personen in carré. Het Stadscafé kan 150 personen verwelkomen terwijl de binnenplaats een capaciteit van 200 personen heeft.

De 3 grootste vergaderzalen beschikken over karakteristieke hoge plafonds en ademen daardoor nog steeds de sfeer van het klooster uit. De overige 4 vergaderzalen combineren de sfeer van het oude klooster met moderne faciliteiten. Er is tevens een gezellig Grand Café en een sfeervolle, rustieke binnenplaats.

Wanneer u gebruik maakt van onze apparatuur verlenen wij indien nodig ook de technische ondersteuning. Zodat u altijd verzekert bent van goed werkende spullen. Ook maken wij tegen betaling in de kleinere zalen gebruik van LED-TV's zodat uw presentatie uiterst scherp in beeld gebracht kan worden.

Bezoek de website