Toon menu
Foto 1 bij DierenPark Amersfoort
Foto 2 bij DierenPark Amersfoort
Foto 3 bij DierenPark Amersfoort
Foto 4 bij DierenPark Amersfoort
Foto 5 bij DierenPark Amersfoort
Foto 6 bij DierenPark Amersfoort
Foto 7 bij DierenPark Amersfoort
Foto 8 bij DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort
Vergaderlocatie in Amersfoort - Utrecht

DierenPark Amersfoort
B. Wuytierslaan 224
3819AC Amersfoort

Telefoon
033 422 71 62
Personen
20 - 600
Zalen
8
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Dierenpark Amersfoort is een unieke vergader- en feestlocatie tussen meer dan 1500 dieren.

Op zoek naar de juiste locatie voor een commerciële bijeenkomst, vergadering of bedrijfsfeest? Bent u op zoek naar een plek om uw klanten een commercieel aanbod te presenteren en wilt u ze daarnaast ook nog een leuke dag aanbieden? Of wilt u vergaderen op een motiverende en unieke locatie? Dat kan in DierenPark Amersfoort.  

Het lanceren van een nieuw product of merk vraagt natuurlijk om de juiste locatie. De klanten moeten zich aangesproken voelen en ernaar uitzien hierbij aanwezig te zijn. Ook bij een overleg is het belangrijk dat de aanwezigen geïnspireerd worden. Dat kan versterkt worden door eens te vergaderen op een plek die anders is dan anders. Zou het niet prettig zijn uw begroting te bespreken en afwisselend te ontspannen tussen de dieren in DierenPark Amersfoort?

De centrale ligging van het park maakt het extra aantrekkelijk, omdat het park goed bereikbaar is met zowel de auto als het openbaar vervoer. Wij helpen u graag uw team te verfrissen door iedereen de mogelijkheid te geven tot rust te komen en elkaar beter te leren kennen. Neem deel aan het Soort zoekt Soort-programma van DierenPark Amersfoort en ontdek of uw team bestaat uit olifanten, bavianen of hyena’s. Natuurlijk biedt het DierenPark ook verschillende culinaire mogelijkheden naar keuze aan.

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Voor meer informatie zijn wij telefonisch bereikbaar of per mail.

Bezoek de website