Toon menu
Foto 1 bij Dutch Biz
Foto 2 bij Dutch Biz
Foto 3 bij Dutch Biz
Foto 4 bij Dutch Biz
Foto 5 bij Dutch Biz
Foto 6 bij Dutch Biz
Foto 7 bij Dutch Biz
Foto 8 bij Dutch Biz

Dutch Biz
Vergaderlocatie in Amersfoort - Utrecht

Dutch Biz
De Genestetlaan 7- 9
3818GW Amersfoort

Telefoon
033 4779 779
Personen
5 - 100
Zalen
8
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Uw zakelijke bijeenkomst op een sfeervolle locatie? Centraal en landelijk gelegen en niet ver van belangrijke uitvalswegen?

Op ons landgoed in Amersfoort, omgeven door een uitgestrekt grasveld en bos vindt u rust, ruimte en inspiratie. Vergadering, training, coaching of workshop: onze multifunctionele vergaderruimten zijn geschikt voor alle soorten bijeenkomsten of evenementen, voor groepen van 5 tot 100 personen en in elke gewenste (vergader)opstelling.

Tussendoor kunt u even ontspannen en wandelen in onze grote bostuin (4000m2) of even lekker genieten van een cappuccino in onze bar. Wij beschikken over alle faciliteiten voor een prettige en goed verzorgde meeting:

• flipovers, projectieschermen en beamers

• ruim aanbod van workshops en activiteiten

• voldoende parkeergelegenheid

• overal gratis wifi

• alle ruimten zijn toegankelijk voor mindervalide gasten

Wilt u ontbijt, lunch, diner of gewoon een (gezonde) bite? Onze catering is uitgebreid en creatief. Wij houden altijd rekening met uw wensen. Uw bijeenkomst op een bijzondere manier afsluiten met een ballonvaart ofsloeptocht? Wij verzorgen het graag voor u!


Borrels & Diners


Uw vergadering of bijeenkomst informeel afsluiten met een borrel of diner? Of heeft uw afdeling of organisatie iets te vieren? Voor elke gelegenheid verwelkomen wij u graag in onze sfeervolle Dutch Bar in Amersfoort!

Met een lekker glaasje en heerlijke hapjes kunt u nog even napraten over de geslaagde bijeenkomst. U kunt ook kiezen voor een culinair diner of een uitgebreid (internationaal) buffet.

Op zonnige dagen staan de terrasdeuren open en loopt u van de uitgestrekte tuin zo het bos in. Wilt u daarna genieten van een kopje koffie op ons terras? Misschien stijgt er wel een luchtballon op!

Onze catering varieert van ‘Boer’gondische eenvoud tot uitgebreide culinaire hoogstandjes. En wij houden graag rekening met eventuele dieetwensen. Wilt u uw borrel of diner extra bijzonder maken? Maak dan een ballonvaart en ga mee op avontuur! Of vaart u liever door de Amsterdamse grachten? Uw borrel in één van de DUTCH sloepen wordt zo wel heel gezellig!


Boot Varen Ervaar het ultieme zomergevoel op het water!

Een warme zon of een frisse wind: met een drankje en een hapje is het volop genieten met vrienden of collega’s in één van onze riantesloepen.

Varen door een bruisende stad en dit verkennen vanaf het water? Of het ruime sop kiezen op de Loosdrechtse Plassen en met een goed gevulde picknickmand in een beschut kreekje voor anker gaan? Vertel het ons en wij maken van uw bedrijfsuitje, vriendenuitje, vrijgezellenfeest of andere speciale gelegenheid, een heerlijk ontspannen en onvergetelijke ervaring!

U kunt een sloep (met kapitein) huren voor max. 30 personen en een sloep voor max. 70 personen. U kunt reserveren zowel met als zonder catering aan boord. Bekijk onze sloepen en proef alvast de sfeer!


Ballonvaren Gaat u mee op avontuur?


Een ballonvaart is een onvergetelijke ervaring. Spannend, kriebels in uw buik, maar ook een adembenemend uitzicht, rust, ruimte, letterlijk even los van alles. En natuurlijk een geweldig verhaal voor bij de borrel! Stapt u ook aan boord? Onze pilotenheten u van harte welkom!

Wij verzorgen ballonvaarten van 1 tot 100 personen vanaf onze eigen opstijglocaties inAmersfoort en op locaties naar keuze in het midden van het land.

Wilt u eerst gezellig eten of liever achteraf? Dat kan in de sfeervolle Dutch Bar of het Dutch Café. Ze zijn direct gelegen aan onze opstijglocaties. Ook kunt u daar met een drankje en heerlijke hapjes gezellig napraten over uw onvergetelijke ervaring.

Zelf deze unieke ervaring beleven of cadeau doen aan uw geliefde, een vriend of collega?Reserveer dan nu! Een ballonvaart combineren met een brainstorm, teambuilding, jubileum of familiefeestje? Wij verzorgen het graag voor u.


Vloot

Dutch Ballooning exploiteert de ballonnen ten behoeve van haar klanten en biedt een ‘total care-pakket’: het varen, onderhoud en de stalling worden volledig verzorgd. Voor meer informatie bel 033 477 9779 of stuur ons een mailtje: info@dutchbiz.nl

Bezoek de website