Toon menu
Foto 1 bij Het Centraal Ketelhuis
Foto 2 bij Het Centraal Ketelhuis
Foto 3 bij Het Centraal Ketelhuis
Foto 4 bij Het Centraal Ketelhuis
Foto 5 bij Het Centraal Ketelhuis

Het Centraal Ketelhuis
Vergaderlocatie in Amersfoort - Utrecht

Het Centraal Ketelhuis
Soesterweg 320
3812BH Amersfoort

Telefoon
088 - 000 1595
Personen
5 - 350
Zalen
3
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Het Centraal Ketelhuis ligt centraal in Amersfoort, op loopafstand van station Amersfoort Centraal. Ook per auto is de locatie goed bereikbaar, door de nabijheid van snelwegen A1 en A28. Er is ruime, gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het Centraal Ketelhuis is dé nieuwe industriële locatie op het terrein Wagenwerkplaats in Amersfoort. Het is centraal gelegen en op loopafstand van station Amersfoort Centraal. Het industriële karakter komt goed tot uiting in het interieur. Zo is er een bar waar staal in verwerkt is en doen de originele buizenstelsels aan de wand dienst als kunstobject.

DIVERSE RUIMTES

De locatie is exclusief af te huren voor diverse zakelijke bijeenkomsten, zoals vergaderingen, productlanceringen, congressen, bedrijfsfeesten en seminars. Natuurlijk met alle mogelijkheden op het gebied van horeca, activiteiten en entertainment. Naast een tweetal ruimtes biedt het Centraal Ketelhuis een ruim terras op de zon met een prachtig uitzicht op de historische industriële panden van de Wagenwerkplaats. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Bezoek de website