Toon menu
Foto 1 bij Brasserie Paardenburg
Foto 2 bij Brasserie Paardenburg
Foto 3 bij Brasserie Paardenburg
Foto 4 bij Brasserie Paardenburg
Foto 5 bij Brasserie Paardenburg
Foto 6 bij Brasserie Paardenburg
Foto 7 bij Brasserie Paardenburg

Brasserie Paardenburg
Vergaderlocatie in Amstelveen - Noord-Holland

Brasserie Paardenburg
Amstelzijde 55
1184TZ Ouderkerk aan de Amstel

Telefoon
020 472 3678
Personen
2 - 200
Zalen
4
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Het is goed toeven aan de oevers van de Amstel terwijl het team van Brasserie Paardenburg u van alle service voorziet om het u gemakkelijk te maken. Het prachtige pand aan de Amstelzijde, de functionele vergaderzalen, het uitnodigende terras aan het water en de rustgevende binnentuinvormen de perfecte locatie voor een stijlvolle zakelijke bijeenkomst of diner.

Productpresentaties, diners, vergaderingen, teambuilding activiteiten of personeelsfeesten, u kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk in Brasserie Paardenburg. Het gehele gebouw staat tot uw beschikking. Grotere groepen kunnen terecht in de fantastische tuinzaal, gelegen achter de Brasserie. Kleinere gezelschappen bieden wij drie sfeervolle maar functionele ruimtes voor vergaderingen en diners. Tevens kunt u gebruik maken van de loungebar voor een informele borrel.

Brasserie Paardenburg is een gezellige, informele brasserie. Geheel volgens die gedachte is een menu gecreëerd met klassieke, herkenbare en toegankelijke gerechten. Geen onbegrijpelijke, moeilijke termen of vreemde culinaire experimenten, maar uw eigen lunch- of dinerfavorieten, vol passie op topniveau bereid. Voor groepen boven de 8 gasten serveren wij het chefs menu, een dagelijks wisselend 2-, 3- of 4 gangen diner waarbij uw gasten een keuze hebben tussen vlees en vis. Natuurlijk kunt u ook op voorhand een keuze maken uit onze banqueting menu’s.

Brasserie Paardenburg is een goed bereikbare locatie met korte reistijd naar de Arena, RAI, Amsterdam Zuidas, centrum Amsterdam en met uitstekende parkeerfaciliteiten op 100 meter.

Bezoek de website