Toon menu
Foto 1 bij Amsterdam Art Center
Foto 2 bij Amsterdam Art Center
Foto 3 bij Amsterdam Art Center
Foto 4 bij Amsterdam Art Center
Foto 5 bij Amsterdam Art Center
Foto 6 bij Amsterdam Art Center
Foto 7 bij Amsterdam Art Center

Amsterdam Art Center
Vergaderlocatie in Amsterdam - Noord-Holland

Amsterdam Art Center
Donauweg 23
1043AJ Amsterdam

Telefoon
020 - 6241 124
Personen
2 - 150
Zalen
14
Kaart
Tonen
Contact
Mike en Xandra

Bezoek de website

In het Amsterdam Art Center ben je misschien wel op de meest inspirerende vergaderlocatie van Nederland. Het Amsterdam Art Center is vlakbij het Sloterdijk Station. Hier vind je alles onder één dak: ambacht, kunst, vergaderruimtes, een Grand Café-kookstudio. Gebruikers krijgen de ruimte en worden ondersteund door het gastvrije en enthousiaste team van het Amsterdam Art Center. 

Er zijn combinaties mogelijk van brainstormsessies en lekker eten. Of sluit een serie trainingen af met een gezamenlijke kookworkshop, bijvoorbeeld zelf pasta's maken of tappa's. Overal om je heen is kunst te zien. Er zijn exposities, een lijstenmakerij, ateliers en de grootste kunstuitleen van Nederland. Samen met de vergaderfaciliteiten zo'n 3000 m2. Het pand heeft een robuuste industriële uitstraling maar is toch verrassend intiem en vooral inspirerend door de creatieve ambiance. Naast vergaderen, brainstormen en het houden van presentaties kun je in het Amsterdam Art Center ook een fantastisch bedrijfsuitje hebben.

We denken niet alleen met je mee maar hebben ook eigen workshops zoals: “Ontdek de kunstenaar in jezelf” en “The end of the Year” Combineer het met een kookworkshop en je hebt een dag pure teambuilding! Flexibiliteit en het scala aan mogelijkheden maakt het Amsterdam Art Center tot een plek waar je graag wilt terug komen. Maak een afspraak om het zelf eens te bekijken.

Bezoek de website