Toon menu
Foto 1 bij Beurs van Berlage
Foto 2 bij Beurs van Berlage
Foto 3 bij Beurs van Berlage
Foto 4 bij Beurs van Berlage
Foto 5 bij Beurs van Berlage
Foto 6 bij Beurs van Berlage
Foto 7 bij Beurs van Berlage
Foto 8 bij Beurs van Berlage
Foto 9 bij Beurs van Berlage
Foto 10 bij Beurs van Berlage

Beurs van Berlage
Vergaderlocatie in Amsterdam - Noord-Holland

Beurs van Berlage
Damrak 243
1012ZJ Amsterdam

Telefoon
020 531 3355
Personen
25 - 2500
Zalen
21
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Het Beurs van Berlage Congres- en evenementencentrum heeft met 21 zalen en 4.000 m2 een veelzijdige en unieke historische locatie in handen. Deze, in het hart van het Amsterdamse centrum gelegen, locatie biedt plaats aan alle evenementen van 25 tot 2.500 personen. Het gebouw is geschikt voor sit down diners tot 1200 gasten, feesten tot 1500 personen, (meerdaagse) congressen van 200 tot 900 deelnemers, presentaties, borrels, concerten en ontvangsten.

De diversiteit van de 21 zalen biedt legio mogelijkheden, van multifunctionele en moderne congreszalen tot een authentiek café en van de grootste overdekte zaal in het centrum tot de originele kluisruimte in het souterrain. De highspeed Wi-Fi, superieure audio, visuele en verlichtingstechnieken in elke zaal maken al uw wensen mogelijk. Moderne faciliteiten gaan hand in hand met een bijzondere, inspirerende sfeer. De combinatie van en de verscheidenheid aan zalen en de uitgebreide technische mogelijkheden maken dit tot een van de meest gewilde locaties van Amsterdam.

Gebouwd als Koopmansbeurs in 1898 en geopend in 1903 had het een erg belangrijke functie voor de stad Amsterdam, voor Holland en zelfs voor Europa en de wereld. Sinds de verhuizing van de beurshandel is het een uitgelezen kans om het gebouw als ontmoetingscentrum te gebruiken. Ideaal, want de beurs was ontworpen om te inspireren, om er te werken en te genieten en tot slot om openbaar en bereikbaar te zijn voor iedereen.

De Beurs van Berlage ligt in het historische centrum op drie minuten afstand van het Centraal Station, vlak naast de Dam en direct aan het Beursplein. Voorzien van alle hedendaagse gemakken, uitgebreide technologische mogelijkheden en ervaring in organisatie en dienstverlening. Tevens zeer goed internationaal bereikbaar vanaf Schiphol Airport, per trein via Centraal station op drie minuten loopafstand of per auto door de naastgelegen parkeergarage is dit de perfecte locatie voor elk evenement.

Bezoek de website