Toon menu
Foto 1 bij CG Venue The Loft
Foto 2 bij CG Venue The Loft
Foto 3 bij CG Venue The Loft
Foto 4 bij CG Venue The Loft
Foto 5 bij CG Venue The Loft
Foto 6 bij CG Venue The Loft
Foto 7 bij CG Venue The Loft
Foto 8 bij CG Venue The Loft
Foto 9 bij CG Venue The Loft
Foto 10 bij CG Venue The Loft
Foto 11 bij CG Venue The Loft
Foto 12 bij CG Venue The Loft

CG Venue The Loft
Vergaderlocatie in Amsterdam - Noord-Holland

CG Venue The Loft
Prins Hendrikkade 21-5
1012TL Amsterdam

Telefoon
020 420 0078
Personen
2 - 20
Zalen
1
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

CG Venue The Loft | Kleinschalige vergaderlocatie Amsterdam centrum

CG Venue Amsterdam bevindt zich in het bijzondere en karakteristieke Mercurius pand recht tegenover Centraal Station Amsterdam. De locatie beschikt over zes zalen die geschikt zijn voor verschillende doeleinden. De warme sfeer zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt. Wij heten je dan ook graag welkom in een van onze kamers: De Voorkamer, De Spiegelkamer, De Koffiekamer, De Tussenkamer, De Achterkamer & The Loft.

De ruimtes bevinden zich op de vijfde etage met uitzicht over de binnenstad van Amsterdam. Daarnaast beschikt de locatie over een dakterras, ideaal voor een frisse neus. Het ervaren team aan gastvrouwen en gastheren zal gedurende de dag jullie alle zorgen uit handen nemen. Zo kunnen jullie je richten op de belangrijke zaken. Deze bijzondere vergaderlocatie is geschikt voor alle bijeenkomsten waarvoor je een warme uitstraling wenst, maar er ook op wil kunnen vertrouwen dat de service met liefde en aandacht is.

Catering

De catering, zoals lunches en borrels, worden door onze gastheren en –vrouwen vers bereid. Hierdoor kunnen wij elke dag iets bijzonders neerzetten. Met mooi weer is het daarnaast mogelijk om te lunchen op ons dakterras, waarbij u uitzicht heeft over de binnenstad.

Parkeren

U kan betaald parkeren in parkeergarage P1 (Prins Hendrikkade 20a). Wij hebben uitrijkaarten voor deze garage beschikbaar op onze locatie. 

Wij hopen u snel te mogen inspireren en zien u graag bij onze CG Venue Amsterdam. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op, wij staan je graag te woord via de mail of telefoon. Of ontvang binnen een dag een op maat gemaakte offerte.

Bezoek de website