Toon menu
Foto 1 bij De Bazel Café & Conferentiecentrum
Foto 2 bij De Bazel Café & Conferentiecentrum
Foto 3 bij De Bazel Café & Conferentiecentrum
Foto 4 bij De Bazel Café & Conferentiecentrum
Foto 5 bij De Bazel Café & Conferentiecentrum
Foto 6 bij De Bazel Café & Conferentiecentrum

De Bazel Café & Conferentiecentrum
Vergaderlocatie in Amsterdam - Noord-Holland

De Bazel Café & Conferentiecentrum
Vijzelstraat 32
1017HL Amsterdam

Telefoon
020 251 1800
Personen
10 - 500
Zalen
7
Kaart
Tonen

Bezoek de website

De Bazel aan de Vijzelstraat is een monumentaal gebouw. Met het Koninklijk Paleis op de Dam, het Rijksmuseum en het Scheepvaarthuis behoort het tot de meest indrukwekkende historische gebouwen van Amsterdam! De locatie beschikt over zeven unieke zalen.

Het gebouw herbergt momenteel een luxe conferentiecentrum met een chique, klassieke uitstraling. De grote Koningszaal en de zes aangrenzende zalen zijn allen in hun oude grandeur teruggebracht en zijn een bijzondere locatie voor uw zakelijke bijeenkomst, vergadering of trouwreceptie.

Met hun prachtige parketvloeren met inlegwerk, stucplafonds met kroonluchters, fraaie schouwen, stijlvolle schilderijen, unieke glas-in-lood ramen en door de architect ontworpen Art Deco stoelen en vergadertafels waant u zich terug in de verfijnde chique uit het begin van de twintigste eeuw.

De Bazel, dat over een eigen parkeergelegenheid beschikt, is gesitueerd in het historische centrum van Amsterdam vlakbij de Dam, het Koninklijk Paleis en vele bekende musea, theaters en winkelcentra. Tevens ligt het op slechts op twintig kilometer afstand van Schiphol Airport.

Bezoek de website