Toon menu
Foto 1 bij De Hallen Studio's
Foto 2 bij De Hallen Studio's
Foto 3 bij De Hallen Studio's
Foto 4 bij De Hallen Studio's
Foto 5 bij De Hallen Studio's
Foto 6 bij De Hallen Studio's
Foto 7 bij De Hallen Studio's
Foto 8 bij De Hallen Studio's
Foto 9 bij De Hallen Studio's

De Hallen Studio's
Congrescentrum in Amsterdam - Noord-Holland

De Hallen Studio's
Hannie Dankbaar Passage 18
1053RT Amsterdam

Telefoon
020 820 8206
Personen
100 - 850
Zalen
3
Kaart
Tonen

Bezoek de website

De Hallen Amsterdam
In Amsterdam-West, op een steenworp afstand van het Leidseplein, is de voormalige tramremise volledig gerenoveerd. In het bijzondere complex van 16.000 m2, met een ondergrondse parkeergarage voor 185 auto’s, komen o.a. een 4-sterren hotel, een bioscoop met 9 zalen, een openbare bibliotheek en het grootste horecacentrum van Amsterdam. En drie tv-studio’s: De Hallen Studio’s.

De Hallen Studio's
De Hallen Studio’s voorziet in een grote en groeiende behoefte aan middelgrote tv-studio’s in de binnenstad van Amsterdam. Tevens zullen De Hallen Studio’s verhuurd worden voor evenementen, zoals presentaties, bedrijfsfeesten, congressen, seminars etc., concerten en culturele producties.

Evenementen
De Hallen Studio’s is een bijzondere mix tussen industrieel erfgoed en drie volledig geoutilleerde evenementenstudio’s. De oude vormen van de tramremise zijn functioneel in tact gehouden en vormen het decor voor de evenementen, er liggen zelfs nog delen van het oude tramspoor in het complex. Opvallend zijn ook de kappen met hun slanke polonceau spanten en een vrije overspanning. In deze historische ambiance kunnen zeer uiteenlopende evenementen worden georganiseerd, waarbij studio 1 en 2 op simpele wijze met elkaar te verbinden zijn.

Kwaliteit
De Hallen Studio’s staan garant voor onderscheidende kwaliteit in alle facetten. Niet alleen zijn al de technische faciliteiten volledig ingericht naar de laatste eisen van de markt, maar ook in de zakelijke voorstellen maakt De Hallen Studio’s graag het verschil voor en met de opdrachtgever. Dit houdt in dat er geen standaard prijslijsten of voorstellen zijn, maar dat alle opdrachtgevers een volledig op maat gemaakte offerte ontvangen op basis van de specifieke wensen en budgettaire ruimte.

Bezoek de website