Toon menu
Foto 1 bij De Marktkantine
Foto 2 bij De Marktkantine
Foto 3 bij De Marktkantine
Foto 4 bij De Marktkantine
Foto 5 bij De Marktkantine
Foto 6 bij De Marktkantine

De Marktkantine
Vergaderlocatie in Amsterdam - Noord-Holland

De Marktkantine
Jan van Galenstraat 6
1051KM Amsterdam

Telefoon
020 723 17 60
Personen
100 - 1500
Zalen
2
Kaart
Tonen

Bezoek de website

De Marktkantine
De Marktkantine is gesitueerd in Amsterdam-West, naast het Food Centre, aan de Jan van Galenstraat. Omdat De Marktkantine een industriële, rauwe uitstraling heeft, met twee verschillende ruimtes, zijn alle soorten evenementen bij ons mogelijk. Marktkantine is van alle markten thuis.

Theaterzaal
De Theaterzaal heeft een capaciteit van maximaal 1500 personen staand en 400 personen zittend met een uitbreidmogelijkheid tot 75 personen die op het balkon zittend kunnen plaatsnemen. Het grote, ronde balkon en een opvallend podium is deze ruimte uiterst geschikt voor diners, productpresentaties, tv opnames, seminars, beurzen, plenaire vergaderingen, concerten en bedrijfsevenementen. De karakteristieke grote theaterlampen en rustieke bars geven de zaal een rauwe en industriële uitstraling die een bekend kenmerk aan De Marktkantine.

Middelzaal
De Middelzaal hangt vol met verschillende ouderwetse, verschillende gloeilampjes. Dit maakt het met de industriële lange bar het een geschikte plek voor intiemere borrels, kleinere diners en vergaderingen. Deze gezellige zaal biedt ruimte aan maximaal 500 personen staand en 150 personen zittend en is ook mogelijk af te huren voor kleinere bedrijfsevenementen.

Faciliteiten

De Marktkantine beschikt over een buitengewoon mooi akoestisch geluid, volledig lichtsysteem met daarbij de benodigde technische ondersteuning. Met vier bars, een aparte rookruimte, een podium met verschillende lagen, een zeer grote bewaakte garderobe met extra kluisjes kan elk evenement letterlijk op maat worden gefaciliteerd en gerealiseerd. Tevens beschikken wij over een uitstekend functionerend Wi-Fi netwerk, beschikbaar door de gehele locatie.

All inclusive
Wij verzorgen volledige cateringarrangementen. Van vergaderarrangementen met een warme of een koude lunch tot uitgebreide diners in besloten sferen. De gerechten kunnen uiteraard ook als buffet worden opgediend. De Marktkantine beschikt over een team van ervaren producers, event managers, stylisten, high-end cateraars, audio en interieur specialisten. Het team heeft als doel uw wens op evenementen gebied te realiseren.

Bezoek de website