Toon menu
Foto 1 bij De Nieuwe Liefde
Foto 2 bij De Nieuwe Liefde
Foto 3 bij De Nieuwe Liefde
Foto 4 bij De Nieuwe Liefde
Foto 5 bij De Nieuwe Liefde
Foto 6 bij De Nieuwe Liefde
Foto 7 bij De Nieuwe Liefde
Foto 8 bij De Nieuwe Liefde
Foto 9 bij De Nieuwe Liefde

De Nieuwe Liefde
Vergaderlocatie in Amsterdam - Noord-Holland

De Nieuwe Liefde
Da Costakade 102
1053WP Amsterdam

Telefoon
020 589 1680
Personen
8 - 375
Zalen
6
Kaart
Tonen

Bezoek de website

De Nieuwe Liefde in Amsterdam is een inspirerende, stijlvolle congres- en evenementenlocatie met een bijzondere ambiance en persoonlijke gastvrijheid. Voor evenementen van klein tot groot heet De Nieuwe Liefde u warm welkom!

Het pand is gelegen aan de Da Costakade te Amsterdam. De locatie heeft een rijke geschiedenis, is in 2011 geheel verbouwd en is met haar ruimtelijke, lichte, stijlvolle en zakelijke uitstraling een inspirerende omgeving voor congressen, presentaties, vergaderingen en recepties. Maar ook voor informele bijeenkomsten, waaronder feesten en bruiloften biedt De Nieuwe Liefde een passende ambiance. Een multidisciplinaire bestemming die zorgt voor een bijzondere kruisbestuiving.

Met het organiseren van u uw evenement in De Nieuwe Liefde levert u een bijdrage aan de programmering van De Nieuwe Liefde; deze wordt gefinancierd door inkomsten uit commerciƫle activiteiten.

Onze locatie biedt ruimte aan zes zalen en is geschikt voor 8 tot 375 personen. Er is origineel glas-in-loodwerk en een monumentaal trappenhuis. De verschillende verdiepingen worden middels een vide visueel aan elkaar verbonden en zijn alle toegankelijk voor minder validen. Er is een lift aanwezig en er zijn twee trappenhuizen.

Betreffende catering bieden wij arrangementen voor lunch, borrel en diner. Maar ook met bijzondere wensen kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij werken zoveel mogelijk met dagverse, lokale en waar mogelijk biologische producten.

Kijk binnen  http://bit.ly/1rqMxTZ

Bezoek de website