Toon menu
Foto 1 bij Odessa
Foto 2 bij Odessa
Foto 3 bij Odessa
Foto 4 bij Odessa
Foto 5 bij Odessa

Odessa
Vergaderlocatie in Amsterdam - Noord-Holland

Odessa
Veemkade 259
1019CZ Amsterdam

Telefoon
020 419 3010
Personen
2 - 250
Zalen
4
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Restaurant Odessa is een replica van een oud-Russisch koopvaardijschip en dankt haar naam aan de betoverende Oekra├»ense stad waar het in 1974 werd gebouwd. Het schip heeft verschillende niveaus met ieder een eigen karakter en een eigen charme. Hierdoor biedt de locatie veel mogelijkheden zoals zakelijk dineren in de serre, loungen op het zonnedek en borrelen op het middendek.

Door de verschillende ruimtes is het schip een geschikte locatie voor feesten, partijen en evenementen; van zakenlunch tot modeshow, van cd-release tot themafeest en van nieuwjaarsborrel tot familiediner. Naast het geven van presentaties, het vieren van verjaardagen of het houden van brainstormsessies kan er ook getrouwd worden.

Om uw feest/evenement exclusief te houden kan het schip in het geheel of gedeeltelijk worden afgehuurd. Het keukenteam is zeer ervaren in het koken voor grotere groepen. Per feest, partij of evenement wordt zorgvuldig een menu, buffet, fingerfood-diner of barbecue samengesteld al naar gelang de wensen.


Bezoek de website