Toon menu
Foto 1 bij De Waalse Kerk
Foto 2 bij De Waalse Kerk
Foto 3 bij De Waalse Kerk
Foto 4 bij De Waalse Kerk
Foto 5 bij De Waalse Kerk
Foto 6 bij De Waalse Kerk
Foto 7 bij De Waalse Kerk
Foto 8 bij De Waalse Kerk

De Waalse Kerk
Vergaderlocatie in Amsterdam - Noord-Holland

De Waalse Kerk
Walenpleintje 159
1012JZ Amsterdam

Telefoon
020 623 2074
Personen
4 - 450
Zalen
2
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw evenement? De Waalse Kerk combineert een klassieke en elegante ambiance met service op maat, voor een dagdeel of een hele dag. Wij bieden diverse unieke ruimtes voor uiteenlopende (besloten) bijeenkomsten van 4 tot 450 personen in het hart van de Amsterdamse binnenstad.

Service op maat
Wat uw wensen met betrekking tot catering en techniek ook zijn, wij zorgen graag voor een oplossing die past bij ├║w evenement. Laat het ons weten, dan denken wij met u mee. Naast de hieronder beschreven ruimtes beschikken wij over twee keukens en meerdere andere kleine vertrekken die tot uw dienst staan.

Consistorie
De consistoriekamer is van oudsher de plaats waar de kerkenraad vergadert. In dit stijlvolle en historische vertrek kunnen tot 24 personen prettig vergaderen, lunchen of dineren. Ook voor presentaties en cursussen is de ruimte bijzonder geschikt. Heeft u een borrel of een andere staande aangelegenheid, dan kunt u hier met een gezelschap tot 40 personen goed terecht. Wifi, beamer, scherm, geluidsinstallatie en catering zijn op aanvraag beschikbaar.

Kerk
Voor symposia, lezingen, bruiloften en andere grotere evenementen is alle ruimte in de kerk. In deze prachtige zaal kunnen tot maximaal 350 personen gekussend zitten of tot 450 personen staan. Organiseert u een groot diner of een (promotie)feest? Wij passen de ruimte naar uw behoeften aan. Vraag naar de mogelijkheden.

Locatie
De Waalse Kerk ligt aan het Walenpleintje, een rustig binnenplaatsje dat verstopt ligt aan de Oudezijds Achterburgwal. Hier bent u beschut tegen de stadse drukte en hordes toeristen, maar bevindt u zich desondanks op 5 minuten lopen van Dam en Nieuwmarkt en 10 minuten vanaf Amsterdam Centraal. Wanneer u met de auto komt, kunt u in een van de vele parkeergarages in de buurt parkeren. De begane grond van de kerk is toegankelijk voor mindervaliden.

Meer weten? U kunt ons telefonisch bereiken op 020-623 2074 of per mail via info@dewaalsekerk.nl.

Bezoek de website