Toon menu
Foto 1 bij Eye Filmmuseum
Foto 2 bij Eye Filmmuseum
Foto 3 bij Eye Filmmuseum
Foto 4 bij Eye Filmmuseum
Foto 5 bij Eye Filmmuseum
Foto 6 bij Eye Filmmuseum
Foto 7 bij Eye Filmmuseum
Foto 8 bij Eye Filmmuseum
Foto 9 bij Eye Filmmuseum

Eye Filmmuseum
Congrescentrum in Amsterdam - Noord-Holland

Eye Filmmuseum
IJpromenade 1
1031KT Amsterdam

Telefoon
020 589 1401
Personen
10 - 900
Zalen
8
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Tweets van Eye Filmmuseum

Eye biedt ongekende faciliteiten als evenementenlocatie. Met vier filmzalen en zes ruimtes met elk een eigen karakter en kenmerk zijn de mogelijkheden eindeloos. Daarnaast is er één keer per maand de mogelijkheid om het gehele museum exclusief te huren. Uw evenement wordt gegarandeerd een unieke en inspirerende belevenis.

De zalen van Eye zijn te huur voor vergaderingen, lezingen, productpresentaties, workshops, congressen, recepties, trainingen, diners en natuurlijk filmvertoningen. De museale functie van ons gebouw maakt het mogelijk om uw evenement een bijzondere verdieping te geven, door bijvoorbeeld een rondleiding, arrangement of filmworkshop aan het programma toe te voegen. Natuurlijk hoeft uw evenement niet film-gerelateerd te zijn.

Ons moderne en architectonische gebouw biedt meerdere ruimtes met allemaal hun eigen unieke uiterlijk en kenmerken. Het uitzicht is in alle ruimtes weergaloos; op waterniveau in de IJ-Lounge of Waterfront, of via het 6 meter hoge raam in Room at the Top. Uw gasten zullen naar huis gaan met een onvergetelijke ervaring.

De Room at the Top is een lichte ruimte met een indrukwekkend uitzicht over de centrale Arena van Eye. Deze Arena, het hart van het museum, is ook zeer geschikt voor exclusieve diners en recepties. Voor niet exclusieve borrels en  recepties is er een mogelijkheid om van de Foyer gebruik te maken. Dit is een open ruimte boven in het gebouw waardoor u een mooie zicht heeft over de Arena.

De IJ-Lounge is een besloten zaal op waterniveau, met panoramisch zicht op het IJ. Deze is geschikt voor vergaderingen, recepties en bijeenkomsten. Gebruik van de IJ-Lounge is inclusief het grote aangrenzende terras. Waterfront ligt tegenover de IJ-Lounge, en heeft eenzelfde sfeer. Deze intiemere ruimte heeft ook een glazen wand op waterniveau. Voor workshops of brainstormsessie is de Studio het meest geschikt, de educatieve ruimte met talloze inrichtingsmogelijkheden.

Wij laten u graag op locatie de talrijke mogelijkheden zien. Aarzel niet en neem contact met ons op of bezoek onze website voor meer informatie. U kunt ook contact met ons opnemen via events@eyefilm.nl of telefonisch via 020 5891 401.


Bezoek de website