Toon menu
Foto 1 bij Eye Filmmuseum
Foto 2 bij Eye Filmmuseum
Foto 3 bij Eye Filmmuseum
Foto 4 bij Eye Filmmuseum
Foto 5 bij Eye Filmmuseum
Foto 6 bij Eye Filmmuseum
Foto 7 bij Eye Filmmuseum
Foto 8 bij Eye Filmmuseum
Foto 9 bij Eye Filmmuseum
Foto 10 bij Eye Filmmuseum
Foto 11 bij Eye Filmmuseum
Foto 12 bij Eye Filmmuseum
Foto 13 bij Eye Filmmuseum

Eye Filmmuseum
Congrescentrum in Amsterdam - Noord-Holland

Eye Filmmuseum
IJpromenade 1
1031KT Amsterdam

Telefoon
020 589 1400
Personen
2 - 900
Zalen
10
Kaart
Tonen
Contact
Franka van Dooren
Socials
Instagram

Bezoek de website

Tweets van Eye Filmmuseum

In Eye Filmmuseum, het nationale museum voor de film in Amsterdam, wordt iedere gast geïnspireerd en verrast. "Eye is schatbewaarder, pionier en gids in de wereld van de film en de kunst van het bewegend beeld"

Eye Filmmuseum is het enige museum voor film en de kunst van het bewegend beeld in Nederland. Gevestigd in levendig Amsterdam-Noord, gewaardeerd door haar prachtige architectuur en prettige ambiance. Maar Eye is zoveel meer dan een iconisch gebouw met een spectaculair uitzicht. Het is dé plek waar film wordt gevierd en gekoesterd. Een ontmoetingsplek waar iedereen welkom is. Waar het bruist. Waar je anders leert kijken. En waar je vol nieuwe energie weer vertrekt.

Voor elk type event de optimale ruimte

Eye beschikt over vier filmzalen in verschillende groottes: Cinema 1 t/m 4. Elke zaal heeft zijn eigen stijl en beeld en geluid van topkwaliteit. Voor kleinere events zijn er vier multi-inzetbare ruimtes met daglicht en spectaculair uitzicht: IJ-Lounge, Waterfront, Room at the Top en Studio. De Foyer en het Arenaplateau zijn riante cateringruimtes.

We helpen je graag verder

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw grote of kleinere event? Bel of mail Sales & Events. We helpen je graag verder!

Bezoek de website