Toon menu
Foto 1 bij Faralda Crane Hotel
Foto 2 bij Faralda Crane Hotel
Foto 3 bij Faralda Crane Hotel
Foto 4 bij Faralda Crane Hotel
Foto 5 bij Faralda Crane Hotel
Foto 6 bij Faralda Crane Hotel

Faralda Crane Hotel
Vergaderlocatie in Amsterdam - Noord-Holland

Faralda Crane Hotel
NDSM-plein 78
1033WB Amsterdam

Telefoon
020 7606 161
Personen
2 - 10
Zalen
1
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Op het bruisende NDSM-terrein in Amsterdam staat het tweede hijskraanhotel van  Nederland. Het voormalige scheepswerf terrein in Amsterdam-Noord is nu al de plek waar de creatieve industrie zich heeft gevestigd. Met de opening van het Faralda Crane Hotel is dit deel van Amsterdam nog unieker en bruisender.  Het Faralda Crane Hotel staat te midden van het NDSM festivalterrein, locatie van onder meer het “Over het IJ Festival”. 

De vijftig meter hoge “Kraan 13” telt 3 designsuites van 35 m2 groot en een loungegedeelte. De oude machinekamer is één van de suites, daarboven en daaronder bevinden zich twee suites volledig gemaakt van glas. Gasten betreden via een speciaal ontworpen  lift één van de designsuites. Alleen deze ‘reis’ is al een bijzondere ervaring.

De naam “Faralda” eert overigens een sensuele en onafhankelijke dame die in het begin van de vorige eeuw een heroïsche daad heeft verricht. Kenmerken van Faralda zijn terug te vinden in het unieke hotel: innovatie, schoonheid, sensualiteit en zinnenprikkelend. Faralda Crane Hotel is één van de meest exclusieve designhotels van Nederland geworden.

Bezoek de website