Toon menu
Foto 1 bij Grand Hotel Amrâth Amsterdam
Foto 2 bij Grand Hotel Amrâth Amsterdam
Foto 3 bij Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Grand Hotel Amrâth Amsterdam
Vergaderlocatie in Amsterdam - Noord-Holland

Grand Hotel Amrâth Amsterdam
Prins Hendrikkade 108
1011AK Amsterdam

Telefoon
020 5520 556
Sterren
* * * * *
Personen
10 - 250
Zalen
8
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Grand Hotel Amrâth Amsterdam is gevestigd in het monumentale Scheepvaarthuis aan de Prins Hendrikkade met een fraai uitzicht op de grachten en het IJ. Voor een vergadering, presentatie, een informeler samenzijn zoals een receptie of diner, heeft u een bepaald doel voor ogen. U zorgt voor het doel, wij zorgen voor de rest. Niets is mooier en efficiënter, dan tussen vergaderingen en besprekingen door, het hoofd helemaal leeg te maken. Een koffiebreak onder de prachtige glas-in-lood hemel in het indrukwekkende trappenhuis, een korte wandeling over de Amsterdamse grachten? Of naderhand gezamenlijk het glas heffen op een enerverende dag in onze sfeervolle wijnkluis?

U kunt kiezen uit acht verschillende zalen, van vergaderzalen tot de prachtige banqueting ruimte Ray's Club. De maximum capaciteit is 25 in boardroom opstelling, 50 in theateropstelling, 40 voor een wijnproeverij en 250 voor een receptie. Grotere groepen zijn op aanvraag mogelijk. De meest in het oogspringende zaal is de Beraadzaal, waar eens de scheepvaartbaronnen samen kwamen en die, inclusief het meubilair, nog geheel intact is. In onze zalen kunt u gebruikmaken van alle denkbare (geavanceerde) audiovisuele apparatuur. Een beamer met scherm en een flip-over zijn in de prijs inbegrepen.

Met gepaste trots kunnen wij u informeren dat Grand Hotel Amrâth Amsterdam is benoemd tot officiële trouwlocatie voor de burgerlijke huwelijksvoltrekking van de gemeente Amsterdam. Het voorheen monumentale Scheepvaarthuis is de stille getuige van uw toekomst, dé dag waarop u besluit samen verder te gaan. De deuren van onze Beraadzaal staan dan ook gastvrij open om uw geluk op onze locatie te mogen bezegelen. Grand Hotel Amrâth Amsterdam laat uw wens stijlvol in vervulling gaan. De centrale ligging met uitzicht over de grachten en het IJ, sfeervolle ruimten en originele culinaire invullingen maken onvergetelijk deel uit van uw dag. Ons historisch waardevol pand herbergt alle gastvrijheids- ingrediënten om uw huwelijksfeest in alle facetten te complementeren. Op deze dag mag het u en uw gasten immers aan niets ontbreken.

Bezoek de website