Toon menu
Foto 1 bij Grand Hotel Downtown
Foto 2 bij Grand Hotel Downtown
Foto 3 bij Grand Hotel Downtown
Foto 4 bij Grand Hotel Downtown
Foto 5 bij Grand Hotel Downtown
Foto 6 bij Grand Hotel Downtown

Grand Hotel Downtown
Vergaderlocatie in Amsterdam - Noord-Holland

Grand Hotel Downtown
Eerste Constantijn Huygensstraat 10A
1054BR Amsterdam

Telefoon
020 760 28 45
Personen
2 - 10
Zalen
2
Kaart
Tonen
Contact
Inge van Mierlo

Bezoek de website

Grand Hotel Downtown is een modern 4-sterren hotel met 46 kamers en een meeting room gelegen in Amsterdam Oud-West nabij het Leidseplein en het Museumplein. Het hotel is makkelijk te bereiken met openbaar vervoer en op 10 minuten loopafstand van het centrum vandaan. Een ideale plek om net buiten de drukte van Amsterdam een vergadering/meeting te verzorgen.

Wij bieden een meetingzaal met een maximale capaciteit van 10 personen in boardroom opstelling. Tijdens de meeting kunt u gebruik maken van gratis Wi-Fi in het hele hotel, één van onze arrangementen, LCD TV, pen en papier en directe service tijdens de gehele vergadering. De meetingzaal is gelegen aan de zijkant van het hotel tegen een gracht. Hierdoor vindt u alle rust die u nodig heeft voor een meeting. Door het grote raam van vloer tot aan plafond kunt u tijdens de meeting genieten van natuurlijk daglicht.

U kunt ook kiezen voor een totaal verblijf en gebruik maken van onze kamers: Standaard kamers, Deluxe kamers en Penthouses. De Standaard en Deluxe kamers zijn gevestigd op de begane grond. De Penthouses zijn gevestigd op de zesde verdieping en hebben een eigen terras met adembenemend uitzicht over Amsterdam.

Bezoek de website