Toon menu
Foto 1 bij Het Bimhuis
Foto 2 bij Het Bimhuis
Foto 3 bij Het Bimhuis
Foto 4 bij Het Bimhuis

Het Bimhuis
Congrescentrum in Amsterdam - Noord-Holland

Het Bimhuis
Piet Heinkade 3
1019BR Amsterdam

Telefoon
020 788 2150
Personen
10 - 1900
Zalen
3
Kaart
Tonen
Socials

Bezoek de website

Tweets van Het Bimhuis

Bij het Bimhuis in Amsterdam kunt u vergaderen aan het IJ met uitzicht over de binnenstad van Amsterdam.

Het wereldberoemde jazzpodium BIMHUIS is een herkenbaar baken aan het IJ, vlakbij de bruisende binnenstad van Amsterdam en op loopafstand van het Centraal Station. Het Bimhuis beschikt over een moderne en intieme concertzaal met 250 stoelen, diverse break-out ruimtes en een café-restaurant met spectaculair uitzicht over het IJ. Alle ruimtes ademen de unieke Bimhuis-sfeer en bieden daarnaast audiovisuele faciliteiten van hoge kwaliteit.

Bent u op zoek naar meer ruimtes of grotere zalen dan wij kunnen bieden? Wij delen één gebouw met onze collega’s van het Muziekgebouw, het Mövenpick-hotel en PTA en kunnen gezamenlijk evenementen organiseren voor tot wel 1.900 bezoekers.

Concertzaal

De arena-opstelling van de stoelen rondom het podium zorgt voor een intieme sfeer, ongeacht het aantal bezoekers van uw evenement. De zaal beschikt over topkwaliteit audiovisuele techniek om uw presentatie optimaal tot zijn recht te laten komen en over een spanscherm van 5,2 bij 3,0 meter. Ons technische team denkt graag met u mee over extra opties zoals live internet broadcasting.

Café

De glazen panoramawanden van ons café bieden een schitterend uitzicht over het IJ en de stad Amsterdam. De ruimte is door zijn verbinding met de concertzaal zeer geschikt als break-out ruimte, of voor koffie- en lunchpauzes bij evenementen in de concertzaal. De beschikbare technische faciliteiten maken ons café uitermate geschikt voor presentaties aan groepen tot 80 personen. Het café kan daarnaast ook gehuurd worden voor sfeervolle diners en gezellige recepties. Om uw evenement extra bijzonder te maken, kunnen wij gerenommeerde muzikanten en dj’s uit ons netwerk voor u boeken.

Meeting rooms

Het Bimhuis beschikt over een aantal kleinere ruimtes die uiterst geschikt zijn voor meetings tot 30 personen, maar kunnen ook goed gebruikt worden als break-out ruimte voor uw evenement in onze concertzaal. De Green Room biedt een spectaculair uitzicht over het IJ en de Meeting Room is door aanwezigheid van een beamer en geluidsinstallatie geschikt voor presentaties.

Catering

Wij voorzien uw gasten tijdens uw evenement graag van lekkere lunch, iets extra’s bij de koffie of een luxe diner. Vraag naar ons met zorg samengestelde cateringmenu. Daarnaast stelt onze chef graag een menu voor u samen, om aan uw specifieke wensen tegemoet te komen.

Praktisch

Het Bimhuis bevindt zich op loopafstand van Amsterdam CS en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de ring. Uw gasten kunnen tegen een scherp gereduceerd tarief gebruikmaken van de Piet Heingarage onderin het gebouw.


Bezoek de website